• 瀏覽: 38,898
  • 回覆: 243
本主題由 miss5 於 2020-5-30 08:34 PM 關閉
引用:
原帖由 A.TUNG 於 2020-5-28 10:54 PM 發表

中國破產先啦
冇文化真係可怕,唔怪得之比人水幾句就衝出黎柒

放心, 美國會托到大選, 12月見真章

引用:
原帖由 清風 於 2020-5-28 11:38 PM 發表

宜家邊只穩?
宜家無隻穩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 danelee 於 2020-5-28 11:04 PM 發表

好哋哋。各自搵錢,各自國民安居樂業。美國就係要搞事。搞人哋國家。自己國家有疫症就不處理,害死快 100,000 國民。這民選的總統又有乜用?選條柒好過啦。 ...
冇辦法。美國都講到好白,中國好快就能超越美國,一定係打到你死我活。一個民主,一個共產社會主義,一個白人,一個黃種人。已經唔係可以因為怕損失而唔對中國展開攻擊。

引用:
原帖由 rmcl 於 2020-5-28 11:30 PM 發表

冇問題!老美隨時都可以印多十九幾萬億出嚟頂住
各國會唔會唔收美金改收黃金呀,唔怕美狗走數咩?

引用:
原帖由 shizuma 於 2020-5-28 11:42 PM 發表

大選前後3個月都要小心啦。點知有冇美國鬼想特朗普死,沽爆美股

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大北997 於 2020-5-28 11:34 PM 發表

人地股爆升 買大6股直插冇水花 又打飛機
唔燒熱支火棒點好意思比你接呀!你快D去接啦

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-5-28 10:34 PM 發表

外國傳媒報道,美國5月申請破產的企業數量達到2009年以來新高,主因是漫漫無期的封鎖令導致企業財務問題加劇,如今迫使多數美國企業面臨無力償債的困境。

數據顯示,單是5月,全美國就有27家公司向法院尋求破產保護,其中不乏JC Penny、J.Crew等美國知名百貨及服裝品牌,以及因疫情導致遊客數大減的航空公司,僅次於2009年5月的29家紀錄,單月破產申請數創下2009年金融海嘯以來最高水平。 ...
美爆係無可置疑嘅事實。

回覆 引用 TOP

美國破產又第一

回覆 引用 TOP

洋奴話主人又贏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shizuma 於 2020-5-28 11:42 PM 發表

托到咩,美國今年經濟衰到貼地,疫情仲未見到有停止跡象

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-5-28 10:34 PM 發表

外國傳媒報道,美國5月申請破產的企業數量達到2009年以來新高,主因是漫漫無期的封鎖令導致企業財務問題加劇,如今迫使多數美國企業面臨無力償債的困境。

數據顯示,單是5月,全美國就有27家公司向法院尋求破產保護,其中不乏JC Penny、J.Crew等美國知名百貨及服裝品牌,以及因疫情導致遊客數大減的航空公司,僅次於2009年5月的29家紀錄,單月破產申請數創下2009年金融海嘯以來最高水平。 ...
怕條毛,跟柒總統炒美股好過做老闆,支持柒總統無窮人啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkwgm 於 2020-5-28 11:49 PM 發表

托到咩,美國今年經濟衰到貼地,疫情仲未見到有停止跡象
幾個月托到, 相信美國金融手斷

引用:
原帖由 danelee 於 2020-5-28 11:04 PM 發表

好哋哋。各自搵錢,各自國民安居樂業。美國就係要搞事。搞人哋國家。自己國家有疫症就不處理,害死快 100,000 國民。這民選的總統又有乜用?選條柒好過啦。 ...
你唔知老尾係踩住其他國家, 佢自己就攞盡著數發展咩?
佢可以為石油, 為美元霸權, 搵藉口打中東國家. 啲難民去晒歐國, 老尾都話知你歐國.
佢自己去到盡, 爆煲就搵全球埋單.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天外圍的手機 於 2020-5-28 11:47 PM 發表

唔燒熱支火棒點好意思比你接呀!你快D去接啦
比你講十隻大陸出名股票講吾講duck出?
痕身指數靠qq aia垃圾內銀做市
玩極都係20000收唔收家

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]