• 瀏覽: 7,360
  • 回覆: 95
引用:
原帖由 siuwenzi 於 2020-5-29 10:54 AM 發表

97果時大把你呢挺自以爲叻仔賣樓移民
後悔了

回覆 引用 TOP

都冇幾蚊?買乜?活著都好唔易喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-5-28 09:00 PM 發表

97前個個都唔信阿爺,個個賣樓移民,個個都後悔! 我信過多5到10年中國一定可以超前美國!到時樓價更加天價,所以信阿爺嘅就買。

我就全力支持同相信中央! ...
希望買左樓之後   唔好跳樓……

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-5-28 09:00 PM 發表

97前個個都唔信阿爺,個個賣樓移民,個個都後悔! 我信過多5到10年中國一定可以超前美國!到時樓價更加天價,所以信阿爺嘅就買。

我就全力支持同相信中央! ...
講錢,我自己老豆老母都信唔過,信你亞爺?佢同你有親呀

引用:
原帖由 順住個勢贏- 於 2020-5-29 11:24 AM 發表

希望買左樓之後   唔好跳樓……
希望你出街後 你同你屋人唔好俾車車死....

回覆 引用 TOP

信阿爺就返大灣區住啦…屌你

引用:
原帖由 馬路大大科技 於 2020-5-29 12:06 PM 發表

信阿爺就返大灣區住啦…屌你
信美國就去做二等公民,叻仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個正石頭 於 2020-5-29 11:25 AM 發表

講錢,我自己老豆老母都信唔過,信你亞爺?佢同你有親呀
所以你咪窮一世

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-5-28 22:31 發表

點夠你叻仔,09年賣自住,叫樓價一直升,心理不平衡
有傻仔信就得啦

引用:
原帖由 LuckyManManMan 於 2020-5-29 12:57 PM 發表

有傻仔信就得啦
09年你信咗,所以賣自住樓

引用:
原帖由 fgas37 於 2020-5-29 10:22 AM 發表

首先要有錢
full mark 呢位同學first hon

回覆 引用 TOP

睇樓潮已開始,大陸經濟雖然下滑,香港政府將放寬大陸人入境,未來大陸人會湧來香港,利用官職貿易及中資等各種渠道及関係,國安法更穩定香港,對大陸人在港更有信心,來港居住投資置業,香港人有錢亦只會入樓市, 香港政府及地產商歡迎,有錢揾不用理本地人感受,新盤估清,靚二手單位搶購,樓價颷升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-5-29 13:30 發表

09年你信咗,所以賣自住樓
傻仔信就得啦
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29099328&page=1&pid=519364628#pid519364628

引用:
原帖由 LuckyManManMan 於 2020-5-29 03:06 PM 發表

傻仔信就得啦
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29099328&page=1&pid=519364628#pid519364628
09年幾錢賣自住樓?

自住都要焗買啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]