• 瀏覽: 6,947
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
97前個個都唔信阿爺,個個賣樓移民,個個都後悔! 我信過多5到10年中國一定可以超前美國!到時樓價更加天價,所以信阿爺嘅就買。

我就全力支持同相信中央!

熱賣及精選
我信!

買買買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-5-28 09:00 PM 發表

97前個個都唔信阿爺,個個賣樓移民,個個都後悔! 我信過多5到10年中國一定可以超前美國!到時樓價更加天價,所以信阿爺嘅就買。

我就全力支持同相信中央! ...
好彩有人睇好接貨,感恩

師兄你日日返工咁勤力出post唱好。。。定係你真係響度返緊工

個個都出post
唔通個個都想出post咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-5-28 09:00 PM 發表

我就全力支持同相信中央! ...
至少中國領導人 係由低做起慢慢升上去,再由八大黨 推舉選拔出黎。 政府方向貫徹始終。

美國佬 就為了選票 推個根本毫無 政府官職經驗 既人出嚟做總統, 能力一團糟。

信曱甴會打贏中共就賣樓。

回覆 引用 TOP

傻仔話信哦

引用:
原帖由 stevenhohk 於 2020-5-28 21:53 發表

師兄你日日返工咁勤力出post唱好。。。定係你真係響度返緊工
上左賊船
https://www.youtube.com/watch?v=dmZZ8PVFPmM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 LuckyManManMan 於 2020-5-28 10:10 PM 發表

傻仔話信哦

回覆 引用 TOP

我乜都唔信,淨係睇市場反應

個個口講樓價冧,我攞信以為真,攞張支票去開價,400萬買鐵路盤兩房,俾業主報警話我青山走出嚟,差啲比人捉入青山

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-5-28 22:08 發表

至少中國領導人 係由低做起慢慢升上去,再由八大黨 推舉選拔出黎。 政府方向貫徹始終。

美國佬 就為了選票 推個根本毫無 政府官職經驗 既人出嚟做總統, 能力一團糟。 ...
邊八大黨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 匯聚良友 於 2020-5-28 22:20 發表

我乜都唔信,淨係睇市場反應

個個口講樓價冧,我攞信以為真,攞張支票去開價,400萬買鐵路盤兩房,俾業主報警話我青山走出嚟,差啲比人捉入青山
美金支票肯定話你傻啦

國安保障市民安全,只會更繁榮。
東京也有國安法,也是亞洲數一數二金融中心。
最多香港變東京,我唔覺有乜問題。
東京都係保護主義排外。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]