• 瀏覽: 5,902
  • 回覆: 61
新盤動向:馬鞍山星漣海變相劈價7%搶客
股市波動,新盤市場競爭愈演愈烈。長實集團(01113)旗下馬鞍山星漣海,變相減價多達7%搶客。該公司高級營業經理楊桂玲表示,項目迄今已售出逾95%單位,套現逾83億港元,僅餘最後19伙待售,全屬四房大戶或特色單位。

發展商為了令買家靈活調動資金,特別更新優惠,由6月1日起,精選13伙單位,可享的付款折扣大幅增加1倍,其中即供及Flexi-360付款計劃的折扣,由原本7%倍增至14%,總折扣優惠增至售價30%。而「SUPER-1090付款計劃」除售價折扣由4.5%加倍至9%外,更享最長達910天先住後付,期間不須繳付額外許可費。

大量新盤貨尾賣唔出
愈遲買愈多折扣
愈遲買愈多回佣

FOLLOW FOLLOW ME

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
3成折扣咁誇張 咁先前買左發展商會唔會賠差價?

咁之前畀人坤咗入市
嗰啲藍絲傻仔

咪好慘囉

無啦,長實仲騰雞過我

劈完呎價都二萬?

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-5-28 05:47 PM 發表

3成折扣咁誇張 咁先前買左發展商會唔會賠差價?
愈遲買愈平 又俾AA呃咗買貴樓

回覆 引用 TOP

大把人等上車

有沒有多些資料?

引用:
原帖由 yubari 於 2020-5-28 18:47 發表

有沒有多些資料?
9成半業主又坐艇

發展商急出貨

引用:
原帖由 冬眠遇綿羊 於 2020-5-28 06:15 PM 發表

咁之前畀人坤咗入市
嗰啲藍絲傻仔

咪好慘囉
真係慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江湖少侠 於 2020-5-28 06:20 PM 發表

劈完呎價都二萬?
馬鞍山劈咗都二萬,咁香港無乜平樓啦

香港傳媒己死!新聞根本是故事!
淨低大位,要望到海起碼 2600萬,去到咁入,梗係難賣

引用:
原帖由 Video 於 2020-5-28 07:25 PM 發表

馬鞍山劈咗都二萬,咁香港無乜平樓啦
淡淡話好平

引用:
原帖由 我說謊沒有 於 2020-5-28 07:36 PM 發表

淨低大位,要望到海起碼 2600萬,去到咁入,梗係難賣

2600萬寧願買荃灣西

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]