• 瀏覽: 15,958
  • 回覆: 221
熱賣及精選
引用:
原帖由 阿山奴 於 2020-5-28 07:46 AM 發表

記住香港變左大陸一省後,香港仲有乜本事,樓價將會一瀉如注,喊都無謂!
蠢人論述!無需回應!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿山奴 於 2020-5-28 07:46 AM 發表

記住香港變左大陸一省後,香港仲有乜本事,樓價將會一瀉如注,喊都無謂!
點解唔敢講話同深圳睇齊?
OH,因為深圳樓價樓主都買唔起。

回覆 引用 TOP

引用:

不得不承認,樓價確實搞到香港一部分人癲咗。
不過我都係要提醒你準時交租

回覆 引用 TOP

Fucking idiot. Is it even relevant to bring up repulse bay when you talk about average property price? Everyone knows these facts or numbers but my point is property price of several areas in SZ is sky high. Comparing sz or hk with foshan is fking clueless.
引用:
原帖由 eeddwwiin 於 2020-5-28 11:02 AM 發表

你真係吹水。香港深水灣幾錢。倚巒幾錢。南山樓價連臺北都未到。臺北次級地區新樓都賣2萬幾一呎。南山平均樓價只得9千幾。臺北1萬6

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eeddwwiin 於 2020-5-28 11:02 AM 發表

。南山計返呎計其實其

你真係吹水。香港深水灣幾錢。倚巒幾錢。南山樓價連臺北都未到。臺北次級地區新樓都賣2萬幾一呎。南山平均樓價只得9千幾。臺北1萬6。南山計返呎計除11。只得8千幾。臺北平均樓價是高南山兩倍 ...
南山點止9000。
條友真係唔識𠺢。

引用:

淡淡記得交租啦!

回覆 引用 TOP

引用:

香港變左大陸一鎮,本來就冇乜本事㗎啦,幾十年來單靠炒啫嘛,快啲賣晒所有嘢執錢走佬去加拿大台灣啦!

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王
引用:

咁你記住唔好日日睇住毛姨同碧魂張相打飛機叫女神,都有可能犯法架

回覆 引用 TOP

咁咪好囉,個個呻買唔到樓、而家大把機會比你買,仲係度嘈怨巴閉。快啲制裁,我等緊呀!你都神經病,我那批美國客戶都不知幾恨上國內投資,他們反擔心中國唔比美國人投資,一句講晒,十四億人民市場!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前期大大高峰 於 2020-5-28 10:55 AM 發表

談判技巧

美國除左香港仲可以去邊插旗?香港咁多洋奴漢奸

去上海深圳?
日本

回覆 引用 TOP

引用:

即係大陸樓升到香港咁貴

回覆 引用 TOP

引用:

唔識扮代表,井底之蛙

回覆 引用 TOP

引用:

白痴無腦曱甴,美國每年在港䁠300億美金,制裁后損失重大過香港

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]