• 瀏覽: 15,953
  • 回覆: 221
你確定唔立國安法,樓價就唔會跌?

其實你如果估得到樓價會跌,你一樣發達,一樣可以大䁠一筆錢。問題喺,世事無咁簡單。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
咁幾好啊,利民生

回覆 引用 TOP

有乜所謂jack,香港有200萬人支持暴動喎,幾得人驚呀,
做返漁村都好過日日比班黑衣魔渣住春袋,

中央唔做野既,九月立會輸左,班暴議員一定玩殘香港,
驚咩呀,玩大佢囉

十蚊三笑,埋泥睇埋泥揀 ^0^
引用:
原帖由 阿山奴 於 2020-5-28 07:46 AM 發表

記住香港變左大陸一省後,香港仲有乜本事,樓價將會一瀉如注,喊都無謂!
樓主可否解釋一下,大灣區有9+2,為何樓價要和佛山看齊,而不是深圳/廣州呢?

http://edwardchankk.blogspot.com/
引用:
原帖由 阿山奴 於 2020-5-28 07:46 AM 發表

記住香港變左大陸一省後,香港仲有乜本事,樓價將會一瀉如注,喊都無謂!
係就快

回覆 引用 TOP

咁咪開心囉,應該高興至係㗎。成日吊樓價高,又話離曬地買唔起...!吊咗幾十年,而家係咪要多謝美國先...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eeddwwiin 於 2020-5-28 08:53 AM 發表

。。。大陸你夠我熟咩。剩講深圳都熟你50條街
深洲灣幾錢一平方

回覆 引用 TOP

我港不是一個市,只係一個區。(特別行政區)

深圳才是市,

回覆 引用 TOP

引用:

聽人打一下嘴炮就馬上高潮,犀利! 買唔起樓咁樣ff下都舒服嘅

如果你願意等待,我會給你證明。

回覆 引用 TOP

有國安,港樓價即大升。制裁有咩好怕?

回覆 引用 TOP

引用:

香港更多人失業>失業無野做去睇樓>睇睇下唔覺意買左>樓價升
@33illumunati

引用:

屌!有冇常識㗎??香港只不過係一個區連市都不及

回覆 引用 TOP

曱甴仔已後講嘢要小心啲啦!冇以前咁自由架啦!大家要記住今日嘅結果係犯民恩賜比香港人㗎!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]