• 瀏覽: 14,485
  • 回覆: 220
支持港樓同內地睇齊
同一個國家、同一個夢!

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿山奴 於 28-5-2020 08:03 AM 發表

香港樓價同大灣區看齊吧!記住共產黨話樓是用來住,吳係用來炒㗎,仲有2,3萬元一呎?乞嗤!
傻西,香港係福地,地小人多,樓係愛嚟託經濟嘅 ,你返尾蟈奶冬菇頭啦! 佢等緊你呀!

回覆 引用 TOP

不會吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 犯民愛籌款 於 2020-5-28 09:43 AM 發表

曱甴仔已後講嘢要小心啲啦!冇以前咁自由架啦!大家要記住今日嘅結果係犯民恩賜比香港人㗎!
邊個話國家無自由?!
香港無自由?!
你唔好亂講喎...香港仍然係自由的地方,國安法只係保障港人

國家今日講既,國安法唔會影響香港自由安全
你唔信國家,要挑戰國家就走啦...仲買咩港樓
崇洋媚外!分裂國家!
仲改埋d 咩泛民名...唔知你同泛民有咩勾結...
國安法通過左就舉報你分裂國家!

引用:
原帖由 rpyg 於 2020-5-28 09:51 AM 發表

邊個話國家無自由?!
香港無自由?!
你唔好亂講喎...香港仍然係自由的地方,國安法只係保障港人

國家今日講既,國安法唔會影響香港自由安全
你唔信國家,要挑戰國家就走啦...仲買咩港樓
崇洋媚外!分裂國家!
仲改埋d 咩泛民名...唔知你同泛民有咩勾結...
國安法通過左就舉報你分裂國家! ...
你慳啲啦死曱甴!

回覆 引用 TOP

美國制裁出爐,好輕微,以不影響中港經濟為原則

華施港版國安法 美回應選項:簽證和制裁
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2477318

他拒絕透露美國回應舉措的細節,僅稱由特朗普作決定;回應措施將是有針對性的,旨在減輕對香港民眾和美國企業的影響。

回覆 引用 TOP

南山區貴過香港添

東方之豬?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我說謊沒有 於 2020-5-28 07:48 發表

佛山、中山有咩唔好?起碼係中國人嘅土地
唔受外國人干預

引用:
原帖由 002534 於 2020-5-28 10:00 AM 發表

唔受外國人干預
制裁香港更傷美國自己利益,白宮講明不會影響中港經濟

華施港版國安法 美回應選項:簽證和制裁
http://www2.hkej.com/landing/mobArticle2/id/2477318

美國國務院主管亞太事務助理國務卿史達偉(David Stilwell)表示,總統特朗普針對中國實施「港版國安法」做出回應的選擇有很多,包括實施簽證和經濟制裁。

他拒絕透露美國回應舉措的細節,僅稱由特朗普作決定;回應措施將是有針對性的,旨在減輕對香港民眾和美國企業的影響。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿山奴 於 2020-5-28 07:46 AM 發表

記住香港變左大陸一省後,香港仲有乜本事,樓價將會一瀉如注,喊都無謂!
犯民暴徒成功攬炒。今次要大事慶祝了

回覆 引用 TOP

唔明。

回覆 引用 TOP

樓價跌利多於弊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]