• 瀏覽: 19,498
  • 回覆: 249
  • 追帖: 2
熱賣及精選
新疆問題被美國制裁咁多,都冇影響中國絲毫經濟能力

引用:
原帖由 joywa111 於 2020-5-28 12:28 AM 發表
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=x7gjslqShSo
已在計算之內

回覆 引用 TOP

香港繼續向好

接受現實啦,美國制裁你連銀行,保險,會計律師樓都無得做你生意美金都用唔到咁點結算呀。如制裁香港政府連外匯基金的美元資產都要凍結咁公務員可能糧都出唔到呀

金融中心再強化
穩定,有錢搵,資金繼續泊港

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 忠心無事 於 2020-5-28 01:01 AM 發表

接受現實啦,美國制裁你連銀行,保險,會計律師樓都無得做你生意美金都用唔到咁點結算呀。如制裁香港政府連外匯基金的美元資產都要凍結咁公務員可能糧都出唔到呀 ...
新疆問題美國制裁中國咁多年,深圳樓價升了十倍

晒鳩氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 忠心無事 於 2020-5-28 01:01 AM 發表

接受現實啦,美國制裁你連銀行,保險,會計律師樓都無得做你生意美金都用唔到咁點結算呀。如制裁香港政府連外匯基金的美元資產都要凍結咁公務員可能糧都出唔到呀 ...
曱甴真係白痴,好可憐!

回覆 引用 TOP

有樓既會繼續唱好樓市,自我感覺良好,等變負資產,到時失業供都供唔起

引用:
原帖由 joywa111 於 2020-5-28 12:28 AM 發表

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=x7gjslqShSo
呢條友,上次夾硬迫湯文亮唱好,比人踢爆佢12年唱淡。

引用:

美金是公開市場貨弊, 點用唔到呀?

引用:
原帖由 貴貴自信的路人 於 2020-5-28 01:33 AM 發表

有樓既會繼續唱好樓市,自我感覺良好,等變負資產,到時失業供都供唔起
無樓嘅繼續交租, 幫業主供樓, 捱死一世!

回覆 引用 TOP

信佢就嗱嗱聲買樓投資 股市未上返28000 快D買

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]