• 瀏覽: 9,294
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
點解188伙可以8個鐘內沽清,而200伙要賣到半夜都賣唔曬?
個別發展商做野手腳慢? 牙膏特別難唧?
歡迎討論

熱賣及精選
入票水分既野 大家要明 明知造緊市

1Q清,超型

恭喜新業主

有膽有錢有運,咁就賺錢

令人羨慕

迫買家留到半夜三點都好型

引用:
原帖由 chkwong 於 2020-5-27 05:56 PM 發表

1Q清,超型

恭喜新業主

有膽有錢有運,咁就賺錢

令人羨慕
大把人買樓

回覆 引用 TOP

減價

回覆 引用 TOP

大把有錢人,大把人買樓,買樓好型.......好似都同題目無關

引用:
原帖由 半夜枯燥的樓奴 於 2020-5-27 05:58 PM 發表

迫買家留到半夜三點都好型
有其他客就晤駛攪到3更半夜…………

某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜枯燥的樓奴 於 2020-5-27 05:37 PM 發表

點解188伙可以8個鐘內沽清,而200伙要賣到半夜都賣唔曬?
歡迎討論
因為人地減價減得深
愈遲買愈平

FOLLOW FOLLOW ME

回覆 引用 TOP

其實你知唔知wetland B 組兩房或以下,係下午6 點先開始賣?

冇嘅,你同老婆同情人一Q時間都唔同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 易時家 於 2020-5-27 07:38 PM 發表

其實你知唔知wetland B 組兩房或以下,係下午6 點先開始賣?
佢知就唔會落錯車

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜枯燥的樓奴 於 2020-5-27 05:37 PM 發表

歡迎討論
一層19伙

其實新地好細心,
佢分9組, 唔同報到時間,
去到8個人一組, 一行
唔洗聚集咁多人,
將疫情風險降低 ,
代價係, 會好慢, 辛苦員工OT

https://www.wetlandseasonspark2.com.hk/#tc/announcement

我睇報紙, Campton D人排到咁密揀, 一定快,
但反映到發展商, 無做足防疫措施,

賣樓措施都分到發展商既高低

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]