• 瀏覽: 18,799
  • 回覆: 12
  • 追帖: 2
然後見底!明天才買貨沽7500買7200!

我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!
熱賣及精選
製造恐慌,中資大戶騙貨!

上次宣布也只是跌1300,明天跌3000很正常!

引用:
原帖由 07Love06 於 2020-5-27 02:56 PM 發表

好少見你,預測大跌...你咁有信心喎……承你貴言😊
多謝,盲的也知,真的大跌就要入市,大跌為要製造恐慌!

引用:
原帖由 JohnJohnJohn222 於 2020-5-27 06:16 PM 發表

通過左先升呀,豬西淡
通過左先跌後升呀!

我剛在23375沽了20張期!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahahairon 於 2020-5-27 06:19 PM 發表

就係全世界都覺得會跌 聽日大戶同國家隊就夾撚
死你d 淡西 大昇迎國安法通過 昇3000點tks
會升,不過是先跌後升!

引用:
原帖由 hahahairon 於 2020-5-27 06:25 PM 發表

美期昇緊300 睇唔到跌既可能 國家隊gogogo
美期升是外資回來,還有當你認為唔會跌,怎料...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清晨長長駱駝 於 2020-5-27 06:43 PM 發表

見低執貨機會
冇錯,情況與上星期五一樣!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 szboy 於 2020-5-27 07:20 PM 發表

多謝,可盡情執平貨👏👏👏🤭🤭🤭
跌就買啦!

回覆 引用 TOP

倒跌了,yeah!

回覆 引用 TOP

夜期真的倒跌了,yeah!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 model2025 於 2020-5-27 09:58 PM 發表

如果美国黄牌出完,大市一定反弹升到不停。
所以美國出招後則可入市!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]