• 瀏覽: 47,348
  • 回覆: 538
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 經驗老散 於 2020-5-27 08:09 AM 發表

巧驚呀🤓
哦......
但是有無人話俾浸浸知美國本土發生嘢事呢

昨天參學的外淡己被誘x 早覺不要多事

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

嘩!!!巧驚驚吖!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 deechai 於 2020-5-27 08:33 AM 發表

已經預左嘅,仲有咩需要怕。
未預見嘅,又未發生,做咩需要怕
真係好差嘅,要發生都要發生,怕都冇用
香港再係咁落去,沒有法,沒有治,先要怕。 襯呢次機會,比香港清一清醒,再出發。
要來的終要來,如期無限幻想日後被迫害,不如務實d想想係立法後如何繼續保持香港特色同權利。 ...
立法後仲會有咩特色?
與中國一樣既法治,為何不直接投資中國,而要經香港進入?
結果係香港最後只會持續痿縮,港紙亦越來越唔值錢,物價指數一路走上,生活質素走下坡。
唔知點解好多人覺得中國大陸一定會救港,其實憑咩咁諗?
一塊殖民地算咩,本來都想整死佢架啦

强烈行動,準備宣布美職聯復賽?大家又多一個聯賽賭? 開心嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yin2604 於 2020-5-27 08:44 AM 發表

立法後仲會有咩特色?
結果係香港最後只會持續痿縮,港紙亦越來越唔值錢,物價指數一路走上,生活質素走下坡。
一塊殖民地算咩,本來都想整死佢架啦 ...
因為中共靠香港走資賺外匯,唔係香港中共仲食緊樹皮咋

唔岩聽既聲音就係五毛!民主萬歲!
引用:
原帖由 yin2604 於 2020-5-27 08:44 發表

立法後仲會有咩特色?
一塊殖民地算咩,本來都想整死佢架啦 ...
其實就係要香港同外國保持距離,唔可以有緊密來往,話明「一國兩制」,係以一國行先,立國安法目的就係要防止外國勢力再係香港搵著數,明無

宣布冇事

回覆 引用 TOP

拜托!要快点!
明天国安法  就要  颁布了!!
留给美国的时间  不多了!!

回覆 引用 TOP

嘩,好驚。。。呀。。!

回覆 引用 TOP

打啦,仲講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 經驗老散 於 2020-5-27 08:09 AM 發表

巧驚呀🤓
嚇L死人咩,條人權法係咪唔記得左喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仔仔34567 於 2020-5-27 08:53 AM 發表

因為中共靠香港走資賺外匯,唔係香港中共仲食緊樹皮咋
無知

回覆 引用 TOP

係囉...網上廢物簫若完講左啦...搞到人心惶惶添

回覆 引用 TOP

咁我咪巧驚驚

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]