• 瀏覽: 6,871
  • 回覆: 74
除咗大陸當炒股,大部份都無咩升,係咪抽高散貨?

熱賣及精選
引用:
原帖由 larry64 於 2020-5-26 08:11 PM 發表

老尾係制裁就快D,次次靠嚇無人理

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-5-26 08:13 PM 發表

老尾係制裁就快D,次次靠嚇無人理
咪係

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
制裁未?美狗夠閪胆咩!我開咗沽等緊!好撚驚呀!

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-5-26 08:18 PM 發表

咪係
好似話本週四嚟料
https://www.youtube.com/watch?v=tqN75NZbmyE

佔中律師桑普於D100節目《左右大局》中表示,收到美方可靠消息指,美國星期四會宣布將就港版國安法對華實施制裁

引用:
原帖由 中秋失控的白襪 於 2020-5-26 08:19 PM 發表

制裁未?美狗夠閪胆咩!我開咗沽等緊!好撚驚呀!
驚已經太遲

引用:
原帖由 larry64 於 2020-5-26 08:21 PM 發表

驚已經太遲
驚佢唔制裁呀!美國病夫!

引用:
原帖由 larry64 於 2020-5-26 08:11 PM 發表

曱甴燈到無倫.

回覆 引用 TOP

道期暴跌中

長痛不如短痛。我情願我買股票,都唔想黑暴到處都係。

黃屍落鑊前拋浪頭

白痴先信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 niceowlowl 於 2020-5-26 08:29 PM 發表

道期暴跌中

回覆 引用 TOP

好大阵酸味

回覆 引用 TOP

成日都話制裁,制到未丫?
好銀悶丫
尾狗打少陣飛機喇

回覆 引用 TOP

重熊呀 制裁未呀 等開飯呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右