• 瀏覽: 14,921
  • 回覆: 95
  • 追帖: 2
越升越有

在香港97回歸後,中央給與香港的自由度,在世界上找不到任何一個國家可比美, 到了今時今日, 香港人討厭這種自由度,用盡方法迫中央收緊
熱賣及精選
遲早落地獄

你唔係唔買沽牙?

引用:
原帖由 tttpt 於 2020-5-26 11:20 AM 發表

遲早落地獄
我買隻佢160回收熊,都唔知守唔守到

在香港97回歸後,中央給與香港的自由度,在世界上找不到任何一個國家可比美, 到了今時今日, 香港人討厭這種自由度,用盡方法迫中央收緊
引用:
原帖由 tttpt 於 2020-5-26 11:21 AM 發表

你唔係唔買沽牙?
係啊,昨天今天600點恆指牛盈利比佢食返晒la

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2020-5-26 11:22 AM 發表

係啊,昨天今天600點恆指牛盈利比佢食返晒la
我隻遠put 都輸緊3萬

唔升上去又點配股呢?又點提升來緊的科技股上市股值呢?又點入恒指散貨畀盈富等ETF呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2020-5-26 11:21 AM 發表

我買隻佢160回收熊,都唔知守唔守到
dont worry
最多打靶

回覆 引用 TOP

but 我等

回覆 引用 TOP

爛財報都可以爆升   仲可以話超預期真係任大行9up

持倉
小米@16 綠城服務@9.5 京東@235 建業生活@9.8
微盟@7.5  港交@245 中國聯塑@10.5 微創醫療@9.37
君實生物@26 平安醫生@73  爸爸@202 希望教育@1.37
QQ@345 中芯@8.5 京信@1.7
鐵塔@1.5 創科實業@44 李寧@8.8
引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-5-26 11:23 AM 發表

我就知個股仔會話佢疫症都虧咁少,即係疫症後一定增長,但我睇技術指標買,我唔會跟大市信息,佢會跌,問題我守唔守到者,殺埋我先跌都可以

引用:
原帖由 tttpt 於 2020-5-26 11:23 AM 發表

我隻遠put 都輸緊3萬
遠put恒指?如果用週線月線做就好危險

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2020-5-26 11:28 AM 發表

3690 put

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2020-5-26 11:28 AM 發表

最遠果隻

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-5-26 11:23 AM 發表

正奸會唔做野ga

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]