• 瀏覽: 21,954
  • 回覆: 160
😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hihi198956 於 2020-5-25 02:54 PM 發表

報左係佢仔身上啦,欠債清盤。
佢仔有冇羅柚?可找全全幫手搶位巳完工

回覆 引用 TOP

做埋曬d陰質嘢當然有報應

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 marco_St 於 2020-5-25 04:09 PM 發表

佢之前隻 8078係禁供股,合股再拆股冇人講
買左吸血鬼股既人血本無歸

回覆 引用 TOP

蕭漢奸等天收啦!

回覆 引用 TOP

咁奇怪?會唔會係空殼,用黎做利益輸送架?

引用:
原帖由 你假誠 於 2020-5-25 12:04 PM 發表

系utube比人踢爆佢呢隻股用兩千個一間買回幾間自己蝕大本的茶餐聽返來。自己就袋袋平安。納錢去台灣。搵股東笨七。
有無片?

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-5-25 04:45 PM 發表

有無片?
https://youtu.be/pYyWzAddACE

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
聽都未聽過。樓主點解咁留意佢?

引用:
原帖由 Jeff0123 於 2020-5-25 04:58 PM 發表

聽都未聽過。樓主點解咁留意佢?
無意中發現

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2020-5-25 04:46 PM 發表

https://youtu.be/pYyWzAddACE

首先謝謝師兄先
條友口講民主,自己間上市公司就搞極權。有錢賺就自己袋,蝕錢時就股東一齊蝕。痴交花。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2020-5-25 16:33 發表

咁奇怪?會唔會係空殼,用黎做利益輸送架?
佢d上市公司咁多年都係咁拆股合股啦,嗰14蚊成交應該係買左好耐經過多次拆拆合合變成碎過餅碎嘅股票,終於頂唔順係度督眼督鼻買走佢。

回覆 引用 TOP

市值得 6 千幾萬。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rrt202 於 2020-5-25 11:26 AM 發表

成交額得14蚊
蕭老千 ...

回覆 引用 TOP

垃圾股

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]