• 瀏覽: 21,700
  • 回覆: 160
  • 追帖: 1
好快就除牌

回覆 引用 TOP

個人已經係老千佢嘅股也一樣老千,不過香港還有一班痴線人渣信佢,香港悲哀

回覆 引用 TOP

民主自由 不講錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rrt202 於 2020-5-25 11:26 AM 發表

成交額得14蚊
得返51股碎股都要沽貨離場

回覆 引用 TOP

又真係搞笑,實死

回覆 引用 TOP

佢之前做過幾隻細價股玩死唔少人啦!現在又走去毒害香港年青人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2020-5-25 01:06 PM 發表

老千嘅嘢都有人去幫襯,係就真係弱智無極限
唔算弱智,起碼都叫實股,好過之前獅子戶口果d基金

回覆 引用 TOP

呢條友成日出嚟發噏風不知所謂,系D傻人先當佢神咁拜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hihi198956 於 2020-5-25 12:36 PM 發表

吓,佢在香港果時都吹架啦。命中率幾高大家有眼睇
不過佢即係燈得好勁!逢親大事情都燈。
之前仲話阿爺會放軟大和解!

呢條死老嘢,原來仲有間大耳窿公司,我仲以為佢有間一就摺埋超市同餐廳,仲做埋大耳窿。平時在網台講到自己為民主自由,在網上叫人捐錢支持被補人士。頂,垃圾一名

呢間上市公司主席長期不在香港,証監處要留意了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rrt202 於 25-5-2020 11:26 AM 發表

成交額得14蚊
可能剩低d碎股,要取消戶口,局住明蝕手贖費都要沽左佢,以免長年納倉租

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 25-5-2020 11:52 AM 發表

直頭要吊喇, 之前都比佢隻HMV 數碼玩死, 好在一兩手玩下
佢個仔隻8078市值得返千三萬,每年洗錢請核數師及印年報可能都用左一成市值

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何家軍 於 2020-5-25 01:37 PM 發表

呢條死老嘢,原來仲有間大耳窿公司,我仲以為佢有間一就摺埋超市同餐廳,仲做埋大耳窿。平時在網台講到自己為民主自由,在網上叫人捐錢支持被補人士。頂,垃圾一名 ...
佢幾間餐聽。超高價賣左比呢間財務。已拿錢走左佬。系utube 比人踢爆左

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]