• 瀏覽: 346,136
  • 回覆: 4,935
  • 追帖: 271
引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-6-7 11:28 AM 發表

太神奇了!居明是不知道天文現象的日子的

16、18、30也是有天文現象嗎? 流星雨、水逆、木冥合相

和這麼多猛人在這裏交流,實在是太幸福了 ...
木冥合相本年共三次,6月30日係第二次,第三次會在11月13日,再來會係土木合相,會在2020年12月發生,土木合相會是我最期待的,因為會在水瓶座0度合相,會有去舊重新既意思,特別係新科技,精神上既提升,琴到時要留意新經濟股、通訊、資訊科技既股份

熱賣及精選
引用:
原帖由 金菇豆腐湯 於 2020-6-7 11:10 AM 發表

謝謝居明分析。

寶大是4,居明是7?

目前世界上較為認可的七大技術分析流派為:
1、K 線派
2、形態派
3、切線派
4、指標派
5、波浪理論派
6、道氏理論派
7、江恩理論派 ...
我不是

引用:
原帖由 zerogodv 於 2020-6-7 11:16 AM 發表

我會睇6月30日,多謝居明既時間窗,多謝寶寶既可樂!我都係鍾意飲可樂(零係)本人咩都唔識,只係睇星星既走勢,6月30日木冥合相在天蠍座24度(有唔好既事發生)五星逆行既威力可能還未發揮,到18-19號可以預見,對人會有影響!大事就指數反覆,細既就斬錯倉,做錯巿!

繼續觀察中
好貼繼續支持
...
零系可樂兄
即由現時至18/19號都反覆向下
本月下旬才會下跌對嗎

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-6-7 11:18 AM 發表

16號有重大的天文現象嗎?
16號有個人生日

引用:
原帖由 zerogodv 於 2020-6-7 11:33 AM 發表

木冥合相本年共三次,6月30日係第二次,第三次會在11月13日,再來會係土木合相,會在2020年12月發生,土木合相會是我最期待的,因為會在水瓶座0度合相,會有去舊重新既意思,特別係新科技,精神上既提升,琴到時要留意新經濟股、通訊、資訊科技既股份 ...
謝Ching👍🏼

支持去舊重新,世界和平

樂天知命
引用:
原帖由 bogum 於 2020-6-7 11:37 AM 發表

16號有個人生日
是寶寶生日嗎?

樂天知命
引用:
原帖由 bogum 於 2020-6-7 11:37 AM 發表

零系可樂兄
即由現時至18/19號都反覆向下
本月下旬才會下跌對嗎
木星代表財富增長
冥王星有生死轉化、也是關係到巨大財富
今年最大既三粒星,木星、土星、冥王星會互相相合

最後會終於土木合相,財富大轉移
至於會唔會大跌,推倒重來,還要觀察中,想指出呢D日子是比較重要

不過木冥合相更深既意思是,對人精神上重新來過,發現新既財富,當財富滾滾而來時,就忽略了眼前既危機!

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-6-7 11:40 AM 發表

是寶寶生日嗎?
今晚分享就會提及
今晚見

引用:
原帖由 zerogodv 於 2020-6-7 11:47 AM 發表

木星代表財富增長
冥王星有生死轉化、也是關係到巨大財富
今年最大既三粒星,木星、土星、冥王星會互相相合

最後會終於土木合相,財富大轉移
至於會唔會大跌,推倒重來,還要觀察中,想指出呢D日子是比較重要

不過木冥合相更深既意思是,對人精神上重新來過,發現新既財富,當財富滾滾而來時,就忽略了眼前既危機!

...

謝zero
我們拭目以待

引用:
原帖由 bogum 於 2020-6-7 11:47 AM 發表

今晚分享就會提及
今晚見
如果寶寶係6月16日出世,係我認識既人之中,你係第三個
不會這麼巧吧!🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

感謝各大大寶貴意見,獲益良多!🙏🙏🙏🦚🦚🦚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-6-7 03:03 AM 發表

大家晚上好, 夜貓子居明剛剛做了功課, 先說時間窗的日子:

- 第一個12號
- 第二個16號或18-19號 (個人較看重18-19日這兩天, 因16號沒有多少次紀念日)
- 第三個, 也是比較重要的一個 23-25號 
***暗窗, 獨立的30號 (這個中的話, 下一個就不應該是7月4-5號, 但這兩天又是近年的最愛大熱, 要到咁上下時候再睇)

6月是比4月還要麻煩的月份, 過往要不是多 ...
多謝居明兄分享會記實時間窗日子

回覆 引用 TOP

神奇地可能已行到故事既中位部份

木冥合相就是這齣故事裡的高低起伏。 低潮時,我們面對停滯與艱難,也是因此我們得以檢視自我,融入內心世界,發現更重要的事情,迎來觸底反彈;高潮時,我們迎接勝利,卻盲目地忽視了危機,從高處 跌入谷底。

木冥相合,也代表了隱瞞多年既秘密暴光
冥王星被木星放大了秘密!真相好快被揭露

金價會回落到6月第三週到低,到時會再爆升,半年以上

說太多了。閃

個市升到我都開始懷疑人生
睇番日週月線全部有向上突破利好
SsTC亦已全部利好
相信六月淡友唔會有運行
最壞打算玩大A=大C目標 256-260

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bogum 於 2020-6-7 11:35 AM 發表

我不是
因為我見你平時都用STC、KDJ 居多,以為是指標派,
會唔會也有涉及江恩理論派,即47,
因為都見有用星體作指標

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]