• 瀏覽: 353,098
  • 回覆: 23
  • 追帖: 263
引用:
原帖由 yu2a42 於 2020-6-6 12:44 PM 發表

https://news.now.com/mobile/international/player?newsId=393481
周末一到壞消息開始黎 。
市場要好唔要壞,明知做假扮錯都當係好消息,要升都升左唔會再有跌了。
利申:當然想佢跌!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-6 01:31 PM 發表

星期一應出盡奶力殺埋25200大量熊,之後點走就好難講~~繼續淡倉持有預左有犠生的準備~~六月LP,仲有時間
最怕米奇狂上拉升港女啫!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-6-6 02:16 PM 發表

假突?
假突即是又碌番落230!? 做埋今次就最好喇!

引用:
原帖由 waibo2628 於 2020-6-6 02:17 PM 發表

其實我覺得唔可以講依個係壞消息
4月修訂14.7>>>20
5月修訂13.3>>>16.3
修訂後16.3仍然比用好d既舊數據計預期既19.7 好 。
其實尋日都係炒作 經濟環境轉好就業有好轉 依家修訂後個好轉幅度其實更加大左。
加埋好靚既非農既數據(靚到我都有少少懷疑有無計錯人數) 所以Dow先挾左上黎。 ...
個修訂就算再差,老美都唔會理,一樣夾爆照升。

回覆 引用 TOP

所有話,老味消息一出就是好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-6 02:45 PM 發表

由22800夾上2200點,我捻好多淡友已經絕望左~~正常就夾夠,星期一就知
星期一收市少過251我已經當贏左。

回覆 引用 TOP

外圍對美侵做假數據好似未見有太大反應,因為好多人依然活在當晚狂升800點當中,高興得蓋過所有做假扮錯嘅壞消息。

回覆 引用 TOP

但我沖涼時又諗到個新劇本,米奇星期一開市因錯數據造落,港女又跟隨借勢造落收市25熊不殺養肥多一日肥熊,星期二連爺爺低開升上收市企上251殺熊。

今日100美元對708.2人民幣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]