• 瀏覽: 344,155
  • 回覆: 15
  • 追帖: 296
好詳盡支持寶寶

回覆 引用 TOP

100人

回覆 引用 TOP

寶寶週末奶豬港女唔放人

引用:
原帖由 bogum 於 2020-5-24 11:09 PM 發表

周末還周末
可能引淡都未定
吉倉表示兩手準備

但恭喜你現時領先猜猜猜
小小參考,恒指未平倉合約激增中,表示後巿並不樂觀!期待寶寶明天區間提供🙏

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-5-24 11:15 PM 發表

大家好,因在4月份到5月中後旬都身處在橫行中,分別在4月29日、5月11日、5月19日(或20日夜期 - 居明不立夜期入時間窗中的)都出現了頂位,橫行時間比早前由24689期的預計長了很多(當時預期5月4日開始可以做毒菇求敗),今晚重新找出未來的時間窗

有了三個頂位,以他們起計,來量度是必須要的,本身明、後兩天都是時間窗,但由於日期在19號做了頂,比較完美的計算是5月26號,即後日;另外5月29 ...
感謝🙏
中肯,順便一提居明所提到既芒種,除節氣轉勢日外當天乃是踏入午月(非5月)子年午月乃相沖之象,小心!

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-5-24 11:46 PM 發表

即是如果當天做頂開始再下跌會更合乎推斷,是嗎?
是福是禍、誰可預料

我相信並不會一步到位,底會是22500、22000或是穿2萬,誰可預料,只是提一提,還有下半年土木相合,日蝕,災禍之年!六星連珠等不祥之兆,且看世界經濟危機會如何!

希望各位有所提防

引用:
原帖由 bogum 於 2020-5-25 08:29 AM 發表

原來zero兄也懂玄學金融
有空多分享一下
會參考!沒有深入研究!謝寶兄,有空必會分享

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bogum 於 2020-5-25 08:28 AM 發表

大家早晨
謝謝大家支持

恆797 國410

350—500—650—801

國9312—9409—9506
謝寶寶🙏謝寶寶🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bogum 於 2020-5-25 09:18 AM 發表

650 閃平150 一
閃電手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bogum 於 2020-6-5 04:27 PM 發表

【HAPPY 芒種 猜猜猜】

Happy Friday 猜猜猜又來了
芒種節氣果然猛料
恆指創近3個月收市高位
迎接非農及油組

競猜時間:16:30-20:30

競猜恆指下周一(08/06)開市價
最接近者勝

遊戲規則:
1. 每人限猜一次 (同一戶口計算一次)
2. 不可作出修改 (凡看到有編輯過則不作計算)

獎品:
自選魔幻工具 ...
寶寶25028🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-6-7 03:03 AM 發表

大家晚上好, 夜猫子居明剛剛做了功課, 先說時間窗的日子:

- 第一個12號
- 第二個16號或18-19號 (個人較看重18-19日這兩天, 因16號沒有多少次紀念日)
- 第三個, 也是比較重要的一個 23-25號 
***暗窗, 獨立的30號 (這個中的話, 下一個就不應該是7月4-5號, 但這兩天又是近年的最愛大熱, 要到咁上下時候再睇)

6月是比4月還要麻煩的月份, 過 ...
我會睇6月30日,多謝居明既時間窗,多謝寶寶既可樂!我都係鍾意飲可樂(零係)本人咩都唔識,只係睇星星既走勢,6月30日木冥合相在天蠍座24度(有唔好既事發生)五星逆行既威力可能還未發揮,到18-19號可以預見,對人會有影響!大事就指數反覆,細既就斬錯倉,做錯巿!

繼續觀察中
好貼繼續支持

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-6-7 11:18 AM 發表

16號有重大的天文現象嗎?
流星雨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iwasborninmacau 於 2020-6-7 11:28 AM 發表

太神奇了!居明是不知道天文現象的日子的

16、18、30也是有天文現象嗎? 流星雨、水逆、木冥合相

和這麼多猛人在這裏交流,實在是太幸福了 ...
木冥合相本年共三次,6月30日係第二次,第三次會在11月13日,再來會係土木合相,會在2020年12月發生,土木合相會是我最期待的,因為會在水瓶座0度合相,會有去舊重新既意思,特別係新科技,精神上既提升,琴到時要留意新經濟股、通訊、資訊科技既股份

引用:
原帖由 bogum 於 2020-6-7 11:37 AM 發表

零系可樂兄
即由現時至18/19號都反覆向下
本月下旬才會下跌對嗎
木星代表財富增長
冥王星有生死轉化、也是關係到巨大財富
今年最大既三粒星,木星、土星、冥王星會互相相合

最後會終於土木合相,財富大轉移
至於會唔會大跌,推倒重來,還要觀察中,想指出呢D日子是比較重要

不過木冥合相更深既意思是,對人精神上重新來過,發現新既財富,當財富滾滾而來時,就忽略了眼前既危機!

引用:
原帖由 bogum 於 2020-6-7 11:47 AM 發表

今晚分享就會提及
今晚見
如果寶寶係6月16日出世,係我認識既人之中,你係第三個
不會這麼巧吧!🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]