• 瀏覽: 353,097
  • 回覆: 4,935
  • 追帖: 263
引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-4 05:25 PM 發表

我又無插你,大家研究下遮~~~~就算係牛四,都會有回調時,我不是硬淡架
我以為係插我tim!吾好意思。。大家和平討論。。寶大呢度最好。係接受好多吾同意件。。咁先有進步。。
大家賺多d。。我個牛牛戶剛剛收信息已開。。我睇下點買法先
期指真係要靠大家。本人新手

熱賣及精選
引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-4 05:29 PM 發表

香港應該無事,我擔心美國有事多D
美國已經出晒事。。hk 希望今晚大家都要冷靜啦。。

我鍾意呢刻,有人睇好有人睇淡,咁先正~~

引用:
原帖由 patrickin 於 2020-6-4 05:30 PM 發表

美國已經出晒事。。hk 希望今晚大家都要冷靜啦。。
我驚美國會破產,完美金融風暴準備來所以絕對不相信牛一已來臨~

引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-4 05:33 PM 發表

我驚美國會破產,完美金融風暴準備來所以絕對不相信牛一已來臨~
ching 吾好嚇我。。。咁會死好多人

引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-4 05:31 PM 發表

呢度淡友集中營,好少聽到有人問幾時升幾時買牛,
問咩位買熊幾時跌就聽得多
可能要有一個牛牛區去專業分析幾時升,
牛熊雙方交流意見更好都唔定。

美國十年前已經破左產,只係用QE吊命

引用:
原帖由 patrickin 於 2020-6-4 05:36 PM 發表

ching 吾好嚇我。。。咁會死好多人
未計歐債!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-4 05:38 PM 發表

美國十年前已經破左產,只係用QE吊命
所以我覺得十年前破唔到,今日都破唔到😂

引用:
原帖由 金菇豆腐湯 於 2020-6-4 05:37 PM 發表

牛熊雙方交流意見更好都唔定。 ...
因為依家係熊市囉😂如果你買牛通知我一聲,我又買🤑不過你係紙倉

引用:
原帖由 morningstarl 於 2020-6-4 06:08 PM 發表

所以我覺得十年前破唔到,今日都破唔到😂
QE都用埋,如果再出事,已經無得救~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 patrickin 於 2020-6-4 05:30 PM 發表

我以為係插我tim!吾好意思。。大家和平討論。。寶大呢度最好。係接受好多吾同意件。。咁先有進步。。
大家賺多d。。我個牛牛戶剛剛收信息已開。。我睇下點買法先
期指真係要靠大家。本人新手 ...
支持好淡共融

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bwah 於 2020-6-4 05:31 PM 發表

求同存異、和而不同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金菇豆腐湯 於 2020-6-4 05:37 PM 發表

牛熊雙方交流意見更好都唔定。 ...
不對
明明《粥底反彈》、《離太遠calls》、《庚辰·更新》都是看升的

回覆 引用 TOP

又見到今日指數玩野,臨尾先抽升,到晚期又插。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]