• 瀏覽: 15,039
  • 回覆: 209
  • 追帖: 2
DAY1  淡淡話唔會開超過$8000
DAY2  淡淡話山卡拉唔會有人睇
DAY3  淡淡話山卡拉12K呎邊有人買
DAY4  淡淡話清到20%已經好勁
DAY5  淡淡話1萬票都係假,水分好勁
DAY6  淡淡賣左成日都賣唔曬
TODAY 1Q清  淡淡又會話有人接火捧
2年後  個盤升左30% 淡淡會話唔值

淡淡呀淡淡,你叫人點幫你?

熱賣及精選
這畫面對想沽空港樓人士是殘酷的

仲唔快d上車

附件

6A14CF34-C85C-4952-B0DF-5FE89D815AB2.jpeg(185.79 KB)

2020-5-23 11:58 PM

@奧雲二世 真心相勸,落錯車唔緊要,親你仲追得返樓價,你要盡快上返車。
但通常忠言都係逆耳。

仲唔上
爆升左
仲點上
拿拿臨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mahofai09 於 2020-5-23 11:56 PM 發表

DAY1  淡淡話唔會開超過$8000
DAY2  淡淡話山卡拉唔會有人睇
DAY3  淡淡話山卡拉12K呎邊有人買
DAY4  淡淡話清到20%已經好勁
DAY5  淡淡話1萬票都係假,水分好勁
DAY6  淡淡賣左成日都賣唔曬
TODAY 1Q清  淡淡又會話有人接火捧
2年後  個盤升左30% 淡淡會話唔值

淡淡呀淡淡,你叫人點幫你? ...
啲買家全部都睇錯市
好快負資產

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chkwong 於 2020-5-23 11:58 PM 發表

這畫面對想沽空港樓人士是殘酷的

仲唔快d上車
恭喜新業主

回覆 引用 TOP

有名你叫傻淡,佢地邊有得救

回覆 引用 TOP

首先我係呢度恭喜新業主,我明白淡淡而家一定會痛苦, 其實計好條數,而家上車都唔遲. 最少都出去睇下樓,再下決定.

引用:
原帖由 江湖仙俠 於 2020-5-24 12:11 AM 發表

首先我係呢度恭喜新業主,我明白淡淡而家一定會痛苦, 其實計好條數,而家上車都唔遲. 最少都出去睇下樓,再下決定.
贊同
我真心勸未上就快D上車好過
根本香港樓巿太獨特太強太抗跌,又多人保衛價格
貪心想沽空做淡賺差價非常困難
反而長線等升值最易食

賣得慢 吾算!

講真,市場反應已反映一齊
價錢亦補償咗缺點

嘉湖咁耐都有價有市,依度會無?

有人問:邊個會租

我答:照下鏡咪知囉

佢好落力鋤緊荃西業主5成價
引用:
原帖由 mahofai09 於 2020-5-23 11:58 PM 發表

@奧雲二世  真心相勸,落錯車唔緊要,親你仲追得返樓價,你要盡快上返車。
但通常忠言都係逆耳。

引用:
原帖由 johnlamhk8822 於 2020-5-24 12:13 AM 發表

賣得慢 吾算!

回覆 引用 TOP

恭喜所有新業主

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chkwong 於 2020-5-24 12:13 AM 發表

贊同
我真心勸未上就快D上車好過
根本香港樓巿太獨特太強太抗跌,又多人保衛價格
貪心想沽空做淡賺差價非常困難
反而長線等升值最易食
冇錯,大家都係香港人!! 自己買先,好過之後俾大陸搶完貴! 開關前一定一定要買!!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]