• 瀏覽: 15,439
  • 回覆: 162
  • 追帖: 1
婆婆我而家有幾下幾隻,頭先計左之後發覺
星期一全部走貨蝕5900蚊左右。
部份走部份坐艇當下就會賺8舊水既,但長遠跌落去帳面就會蝕19000左右。不過坐艇係可以返家鄉既。
股票list:
700 suppose -9000
9988 suppose -4700
1810 suppose -3500
3690 suppose -2300
388 N/A
各位Ching and好心的大戶幫我睇下,點樣處理先最優?😭

熱賣及精選
引用:
原帖由 inco 於 2020-5-23 07:50 PM 發表

部份走部份坐艇當下就會賺8舊水既,但長遠跌落去帳面就會蝕19000左右。不過坐艇係可以返家鄉既。
股票list:
388 N/A
各位Ching and好心 ...
你點知長遠會蝕$19000?

700使乜走?

一路發

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-5-23 07:50 PM 發表

股票list:
388 N/A
大陸股洗乜驚啊

回覆 引用 TOP

走左你,好快就後悔

有子彈就唔怕坐, 我無子彈就走定先

回覆 引用 TOP

引用:

股票list:
388 N/A
我同你差不多...星期五走唔蝕少大半...
美股+港股暫時蝕緊5-6千左右...
我暫時打算睇位走一些...
再等機會入遠牛...上次跌到21XXX已經錯過...
希望唔好再不停蝕錢...機會到時又怕蝕...

引用:
原帖由 特朗狗 於 2020-5-23 09:43 PM 發表

走左你,好快就後悔
我覺得走左會蝕錢,所以傾向坐艇😭

回覆 引用 TOP

全部科技股,進取型選手

提你一句:巴巴 業績差過預期,美股大成交沽落去,小心港股科技股由佢帶推落去。

利申:已清倉,只留8000蚊觀察倉位

唔好走,己到底,星期一會好多人入貨,我覺得九倉己到底,星期一會入貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 45男 於 2020-5-23 10:24 PM 發表

我同你差不多...星期五走唔蝕少大半...
美股+港股暫時蝕緊5-6千左右...
我暫時打算睇位走一些...
再等機會入遠牛...上次跌到21XXX已經錯過...
希望唔好再不停蝕錢...機會到時又怕蝕... ...
現在玩牛熊唔係咁易, 千幾點都可能打到

引用:
原帖由 fba74ba560f563 於 2020-5-23 10:59 PM 發表

全部科技股,進取型選手

提你一句:巴巴 業績差過預期,美股大成交沽落去,小心港股科技股由佢帶推落去。

利申:已清倉,只留8000蚊觀察倉位 ...
巴巴業績好過預期定差過預期?

正股坐下有咩好驚,依家走就輸晒,我反而諗緊入唔入

引用:
原帖由 sam48cf 於 2020-5-23 11:36 PM 發表

正股坐下有咩好驚,依家走就輸晒,我反而諗緊入唔入
既然你地咁講,咁我坐下艇仔先
我都覺得止蝕係會蝕錢,成日止蝕唔得掂😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fba74ba560f563 於 2020-5-23 10:59 PM 發表

全部科技股,進取型選手

利申:已清倉,只留8000蚊觀察倉位 ...
尋日應該係美股巴巴跟港股跌掛?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]