• 瀏覽: 4,281
  • 回覆: 46
市區新盤混戰,長沙灣新盤The Campton日前開始收票,周六繼續開放示範單位,展銷廳所在的尖沙咀天文臺道8號繼續吸引大批準買家到場睇樓,以及地產代理「撈客」。市區新盤混戰,長沙灣新盤The Campton日前開始收票,周六繼續開放示範單位,展銷廳所在的尖沙咀天文臺道8號繼續吸引大批準買家到場睇樓,以及地產代理「撈客」。市區新盤混戰,長沙灣新盤The Campton日前開始收票,周六繼續開放示範單位,展銷廳所在的尖沙咀天文臺道8號繼續吸引大批準買家到場睇樓,以及地產代理「撈客」。市區新盤混戰,長沙灣新盤The Campton日前開始收票,周六繼續開放示範單位,展銷廳所在的尖沙咀天文臺道8號繼續吸引大批準買家到場睇樓,以及地產代理「撈客」。

首個周六開放示範單位,睇樓氣氛未受影響,參觀人潮比平日更多,睇樓客人數眾多,發展商一度須要安排職員手舉告示一度截龍。首個周六開放示範單位,睇樓氣氛未受影響,參觀人潮比平日更多,睇樓客人數眾多,發展商一度須要安排職員手舉告示一度截龍。首個周六開放示範單位,睇樓氣氛未受影響,參觀人潮比平日更多,睇樓客人數眾多,發展商一度須要安排職員手舉告示一度截龍。首個周六開放示範單位,睇樓氣氛未受影響,參觀人潮比平日更多,睇樓客人數眾多,發展商一度須要安排職員手舉告示一度截龍。

截至下午5時左右,現場職員再舉告示正式截龍,更有職員沿排隊人龍大聲呼叫:「唔需要再排隊,今日係唔會再開放……」截至下午5時左右,現場職員再舉告示正式截龍,更有職員沿排隊人龍大聲呼叫:「唔需要再排隊,今日係唔會再開放……」截至下午5時左右,現場職員再舉告示正式截龍,更有職員沿排隊人龍大聲呼叫:「唔需要再排隊,今日係唔會再開放……」截至下午5時左右,現場職員再舉告示正式截龍,更有職員沿排隊人龍大聲呼叫:「唔需要再排隊,今日係唔會再開放……」

咩話國安法會香港跌市?講呢句嗰個人用下腦啦

https://ps.hket.com/article/2651199/The%20Campton%E7%9D%87%E7%A4%BA%E7%AF%84%E5%96%AE%E4%BD%8D%E4%BA%BA%E5%A4%9A%E8%A6%81%E6%88%AA%E9%BE%8D%20%E8%81%B7%E5%93%A1%EF%BC%9A%E4%BB%8A%E6%97%A5%E5%94%94%E9%A7%9B%E5%86%8D%E6%8E%92%E9%9A%8A?mtc=60037

熱賣及精選
市民出嚟用支票投票國安法,支持高樓價懲罰黑暴

引用:
原帖由 江湖少侠 於 2020-5-23 05:58 PM 發表

市民出嚟用支票投票國安法,支持高樓價懲罰黑暴
成曰晤見你,去左幫手排隊?

某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小
引用:
原帖由 虎榮 於 2020-5-23 06:00 PM 發表

成曰晤見你,去左幫手排隊?
你有資格見我咩

係,5點去到。。。剛截龍,激死。。。。明明話收7點。。。無功而返

又搶

睇 同 買 二件事 日日都有經紀問我睇唔睇 平呎價味去望下 入唔入飛就後話啦

引用:
原帖由 rapbit 於 2020-5-23 06:10 PM 發表

係,5點去到。。。剛截龍,激死。。。。明明話收7點。。。無功而返
加油,用支票支持香港

新紅雞16 股票跌8%
the link 領展跌10%
大戶比左啲咩信息散仔

其實黃屍黑暴壓抑左購買力好耐

國安法一出即刻井噴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 籠中肥沃的白襪 於 2020-5-23 06:19 PM 發表

睇 同 買 二件事 日日都有經紀問我睇唔睇 平呎價味去望下 入唔入飛就後話啦
同你意見一樣

回覆 引用 TOP

有咗國安法震住黑暴乞e,社會回覆平靜,經濟必然向好。

引用:
原帖由 江湖少侠 於 2020-5-23 06:20 PM 發表

加油,用支票支持香港
看情況,可能直接入票算,閒日都排個幾鐘,我親人已入票,入到去睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cmd1503 於 2020-5-23 06:22 PM 發表

有咗國安法震住黑暴乞e,社會回覆平靜,經濟必然向好。
定海神針

回覆 引用 TOP

其實我都想買票去睇下,但換樓肯定唔會考慮呢座

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]