• 瀏覽: 28,944
  • 回覆: 339
  • 追帖: 2
又話走資? 唔見有公司遷冊,來來去去正得大戶將D股票左手轉右手
對一眾上市公司營運一D都冇影響。
 D人吹到好似世界沒日咁

正常香港人都盼國安法啦。

黃屍,連登仔點解咁玻璃心

之前上街逼到林鄭收回送中,呢次阿爺彩你都ON9。

黃屍,連登仔,呢次你地要去北京嘈先有用架

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
熱賣及精選
又恐9你 ,

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-5-23 10:54 AM 發表

又話走資? 唔見有公司遷冊,來來去去正得大戶將D股票左手轉右手
 D人吹到好似世界沒日咁

黃屍,連登仔,呢次你地要去北京嘈先有用架 ...
國安法事件反映當權者以打工心態去服務香港。
難成大器!
老闆之前叫你做23條。一再推諉又話未合適時機。
現在老闆親自出面攪。這班官就開記者會一字排開,又話全力支持、又話有需要、又話逼在眉睫!

既然咁逼在眉睫,點解當初又一再推卸呢?

走資梗係慢慢走la,1刀切對自己冇好處,用下腦諗野la🤣

引用:
原帖由 ~脫褲濟貧~ 於 2020-5-23 11:03 AM 發表

國安法事件反映當權者以打工心態去服務香港。
難成大器!
老闆之前叫你做23條。一再推諉又話未合適時機。
現在老闆親自出面攪。這班官就開記者會一字排開,又話全力支持、又話有需要、又話逼在眉睫!

既然咁逼在眉睫,點解當初又一再推卸呢? ...
又唔係,香港內會玩民主,泛暴搞事又拉布,外有暴徒破壞,政治內部又有一堆黃人琉不合作,林鄭都有心無力啦。

阿爺,呢次搞國安法,最大理由係香港黑暴,同侵侵明刀明槍,我真係想唔到有咩理由否決,一句外國都有國安法,黃屍即時收皮啦。

我個人覺得阿爺指在重奪香港控制權,香港經濟好唔好,咪又係要睇大陸經濟

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 cody19701 於 2020-5-23 11:04 AM 發表

慢慢? 黃屍同你講世界未日阿

後來自發現國安法令社會政局更加穩定,咁仲走唔走JACK?

引用:
原帖由 cody19701 於 2020-5-23 11:04 AM 發表

点解有23條的澳門的美資賭博公司趕極都唔肯走???

其實美國有幾多人在香港打工?

8月國安法才生效,而家比2個月時間,比你地走

引用:
原帖由 有意思有意思 於 2020-5-23 11:28 AM 發表

其實美國有幾多人在香港打工?
特工同CIA 最多

侵侵話我冇睇過份國安法,不過你推我就搞9你。

國安法都借口,想開戰

回覆 引用 TOP

啲犯法既人當然走資

引用:
原帖由 tmmichael 於 2020-5-23 11:29 AM 發表

8月國安法才生效,而家比2個月時間,比你地走
走出來恐嚇D黃屍,係咪大戶打手? 震走散戶D貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-5-23 10:54 AM 發表

D人吹到好似世界沒日咁

走小小,順便呃下貨,有錢揾既地方,會無人揾,理得你乜法咩,

回覆 引用 TOP

引用:

D人吹到好似世界沒日咁

今次D朴街要上北京,
逼人大收回國安去!

引用:
原帖由 今天泛黃的神 於 2020-5-23 11:25 AM 發表

点解有23條的澳門的美資賭博公司趕極都唔肯走???
澳門沒有曱甴 當然不用走 香港太多曱甴要扮外資逃命了呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]