• 瀏覽: 6,037
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
過萬入票都算,
國安法之後,今日仲要8成出席率⋯
今日係唔係淡友真真正正夢破滅?🤣🤝

社運阻唔到、沙士2.0阻唔到
居然仲有人認為國安法阻到大龍市飛龍在天?🐉

天真⋯

現時居住天水圍的莊生表示,今與家人斥1400萬買入Wetland Seasons Park第2期的別墅4房單位作換樓用途,認為現時屬低息環境。

對於政治環境方面,他指認為屬短期影響,強調:「如果想留喺度(香港)都要住。」對於未來樓市睇法,他直言「土地搞唔掂」,樓價都高踞不下。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29083740&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

熱賣及精選
引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-5-23 10:53 AM 發表

過萬入票都算,

天真⋯

現時居住天水圍的莊生表示,今與家人斥1400萬買入Wetland Seasons Park第2期的別墅4房單位作換樓用途,認為現時屬低息環境。

對於政治環境方面,他指認為屬短期影響,強調:「如果想留喺度(香港)都要住。」對 ...
一定係淡淡未日@33illumunati

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-5-23 10:53 AM 發表

過萬入票都算,

天真⋯

對於政治環境方面,他指認為屬短期影響,強調:「如果想留喺度(香港)都要住。」對 ...
巧京京吖

回覆 引用 TOP

一早話國安法有助穩定人心

買樓既人係想向上流

散播恐慌既人想其他人向下流 自己偷偷入飛

心水清知咩事啦

引用:
原帖由 sillysassy 於 2020-5-23 10:56 AM 發表

我死緊啦

正常係人都想安居樂業!有啲曱甴黑暴不斷破壞嘅話點樣安居樂業啊!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 33illumunati 於 2020-5-23 11:15 AM 發表

我死緊啦
你就想

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sillysassy 於 2020-5-23 10:56 AM 發表

今日真係一盤冷水潑醒哂佢地😎

回覆 引用 TOP

淡亡了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前期大牛 於 2020-5-23 11:13 AM 發表

一早話國安法有助穩定人心

買樓既人係想向上流

散播恐慌既人想其他人向下流 自己偷偷入飛

心水清知咩事啦
正確!講中左

回覆 引用 TOP

天水圍都搶爆,日出康城更加無得輸

引用:
原帖由 33illumunati 於 2020-5-23 11:15 AM 發表

我死緊啦
咁又唔洗死
係要租一世樓Ja

引用:
原帖由 我說謊沒有 於 2020-5-23 11:30 AM 發表

天水圍都搶爆,日出康城更加無得輸
sf兄⋯我好掛住荷蘭人⋯師兄快啲召喚佢出黎!

引用:
原帖由 今天灰結他 於 2020-5-23 11:31 AM 發表

咁又唔洗死
係要租一世樓Ja
冇樓住仲慘過死
地獄起碼都有囚室住

回覆 引用 TOP

沽空港樓無運行

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]