• 瀏覽: 1,003
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1

中原地產東九龍油塘灣分行經理余偉豪表示,分行日前成功促成1宗滙景花園成交,單位為4座中層B室,實用面積537平方呎,採兩房間隔,單位享內園景,最初開價828萬元,現微減10萬元,以818萬元易手,折合實用呎價15233元。

中原地產余偉豪指,上址新買家為同區分支家庭,見近日樓價略為回軟即積極尋覓心水戶,加上區內將有大型新盤推出,恐遲買會貴,逐加快入市步伐,最終成功購入上址自用。據悉,原業主於2017年5月以723.8萬元買入單位,持貨剛滿3年,現轉手賬面獲利94.2萬元離場,單位升值13%。

https://www.facebook.com/113816764690/posts/10159574017249691/?d=n

搶樓潮停唔到落黎🤝

熱賣及精選
江湖佬、說謊客,烏鴉嘴、跑步友加埋條jason契弟狂出貼唱好,發生乜嘢事....你明嘅

幾平 萬五蚊only

引用:
原帖由 前期大牛 於 2020-5-23 10:18 AM 發表

幾平 萬五蚊only
關左車門仲買到呢個價,算係萬幸
下個月搵到呢個價機乎冇可能

分行 日前
即係國安法前啦

引用:
原帖由 核心紅色手機 於 2020-5-23 10:46 AM 發表

分行 日前
即係國安法前啦
國安法後只會更貴...

回覆 引用 TOP

818平喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心紅色手機 於 2020-5-23 10:46 AM 發表

分行 日前
即係國安法前啦
睇下今日一手樓咩情況啦
大龍市到喇、醒啦淡淡!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peony8868 於 2020-5-23 10:04 AM 發表

江湖佬、說謊客,烏鴉嘴、跑步友加埋條jason契弟狂出貼唱好,發生乜嘢事....你明嘅
係呀 個個講事實唔得架 不如寫埋我名呀
唱淡你唔講下?

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-5-23 10:38 AM 發表

關左車門仲買到呢個價,算係萬幸
下個月搵到呢個價機乎冇可能
下用唔會呢個價,只會更平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天灰結他 於 2020-5-23 11:39 AM 發表

係呀 個個講事實唔得架 不如寫埋我名呀
唱淡你唔講下?
算啦師兄🤝,佢出名仇富
我都由得佢講⋯唔理佢

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-5-23 08:43 AM 發表

中原地產東九龍油塘灣分行經理余偉豪表示,分行日前成功促成1宗滙景花園成交,單位為4座中層B室,實用面積537平方呎,採兩房間隔,單位享內園景,最初開價828萬元,現微減10萬元,以818萬元易手,折合實用呎價15233元。

中原地產余偉豪指,上址新買家為同區分支家庭,見近日樓價略為回軟即積極尋覓心水戶,加上區內將有大型新盤推出,恐遲買會貴,逐加快入市步伐,最終成功購入上址 ...
買家其實唔使驚遲買會貴,因為係一定既事

引用:
原帖由 江湖仙俠 於 2020-5-23 11:58 AM 發表

買家其實唔使驚遲買會貴,因為係一定既事
師兄講得好
就好似人遲早都會老死,邊有得驚
豁達少少可能好啲🤝

引用:
原帖由 我沒有說謊 於 2020-5-23 12:00 PM 發表

師兄講得好
就好似人遲早都會老死,邊有得驚
豁達少少可能好啲🤝
驚無冇補於事,所以佢選擇了行動!就係買買買!!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]