• 瀏覽: 6,296
  • 回覆: 83
  • 追帖: 3
聽講宜家珠海東莞兩個地方發展都唔錯,唔知揀邊度好D

熱賣及精選
引用:
原帖由 表哥 於 2020-5-22 03:35 PM 發表

聽講宜家珠海東莞兩個地方發展都唔錯,唔知揀邊度好D
好嘢唔會四圍拉客睇...好既未开賣都沽清 ,呢度D推介你己閱就算,要買好嘢要亲身去行下望下先揾到

每天感恩...
我喜歡珠海多些

引用:
原帖由 barlowyau 於 2020-5-22 04:00 PM 發表

好嘢唔會四圍拉客睇...好既未开賣都沽清 ,呢度D推介你己閱就算,要買好嘢要亲身去行下望下先揾到
咁宜家去到大陸都要隔離14日,好麻煩,所以諗住問下個位師兄師姐有乜好嘅推薦,到時通關之後肯定要親身行下

引用:
原帖由 表哥 於 2020-5-22 05:07 PM 發表

咁宜家去到大陸都要隔離14日,好麻煩,所以諗住問下個位師兄師姐有乜好嘅推薦,到時通關之後肯定要親身行下
自己熟悉地方就系最好,边度有亲朋戚友就去辺度 ,長住計陌生地方海景同層樓点靚都冇用, 獨家村冇人冇物住多日你都嫌悶

每天感恩...
引用:
原帖由 barlowyau 於 2020-5-22 05:21 PM 發表

自己熟悉地方就系最好,边度有亲朋戚友就去辺度 ,長住計陌生地方海景同層樓点靚都冇用, 獨家村冇人冇物住多日你都嫌悶
哩個係,我都覺得係咁,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 門外變出了達人 於 2020-5-22 05:43 PM 發表

珠海環境好,翻去又近
好似珠海宜家价钱都比较高D

我喜歡東莞

回覆 引用 TOP

想投資大灣區市場,投資首選必定係珠海橫琴!
阿里巴巴.騰訊.華為世界500強都要爭住來橫琴!
珠海橫琴☼投資攻略,
兩會聚焦,投資橫琴絕佳時機肩負重任,
橫琴資產價值翻番輕輕鬆鬆橫琴百萬上車!
仲有單排車申請!入戶埋橫琴戶口!

引用:
原帖由 fb3c40553182a8 於 2020-5-22 04:04 PM 發表

我喜歡珠海多些
珠海各方面條件環境都非常易於住人,現時中央大力發展橫琴,橫琴政策越來越好,又傍住澳門,城市應有都有,真係唔錯,加上生活節奏唔會好快,係一個好舒服嘅新城市。

回覆 引用 TOP

中山同珠海根本無得比,中山仲係比較久嘅城區生活,發展咁多年都係差五多無起伏,所以樓價一直都好穩定,價格唔貴,城市投資價值唔高。如果你話有親戚係度,買件便便地翻去過下鄉下生活就話可以。但係珠海唔同,珠海宜家係中央大力追捧發展,樓價一年比一年貴,通埋條港珠澳大橋,成個城市拉高曬!買樓唔只係買水泥鋼筋,仲要睇其他附加資源,比如醫療,市政,教育,城市未來發展等等,每個城市嘅市政管理,係未來發展拉高城市整體詢價,所以投資要睇長遠,你要投資要穩有發展空間嘅城市。

回覆 引用 TOP

睇翻自己是買黎住定是純投資咯,都要睇翻自己嘎口袋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]