• 瀏覽: 42,904
  • 回覆: 492
  • 追帖: 1
睇黎好多中產會諗住走佬。

淡淡,又係時候可以鋤價,你敢唔敢買?
或者又等三兩個月等市面冇乜事再出黎話貴?

PS 雖然我話過唔會再喺啱嘅時間提淡淡,但我今次就係睇死你地唔敢入市

熱賣及精選
引用:
原帖由 wize 於 2020-5-22 12:33 PM 發表

PS 雖然我話過唔會再喺啱嘅時間提淡淡,但我今次就係睇死你地唔敢入市 ...
錯,要賣樓一早97年賣咗,97後買樓回歸都預咗

成日見到啲夏蟲係度語冰真係好過癮。

引用:
原帖由 jasonjasonjason 於 2020-5-22 12:34 PM 發表

錯,要賣樓一早97年賣咗,97後買樓回歸都預咗
你話乜就乜啦
今日股市明顯就係地產走資
不過長遠計香港依然係大陸唯一一個國際金融中心
樓價我都係睇好。

準備移民肯定賣樓套現傍身。 我有錢朋友話拉咗黎智英李柱銘都算,但係一連串干涉港台,又干涉出試卷,而家仲不理基本法人大強行訂立國安法,恐佈手段陸續有來,非走不可。

而家走嘅係大陸唔見得光嘅資金,怕香港失去資金避風港嘅地位。

以後來嘅係大陸合法資金,咪仲好。

引用:
原帖由 wize 於 2020-5-22 12:33 PM 發表

PS 雖然我話過唔會再喺啱嘅時間提淡淡,但我今次就係睇死你地唔敢入市 ...
你打算幾錢賣?我出盡全力幫你市價5折買。

引用:
原帖由 LeeLK 於 2020-5-22 12:45 PM 發表

準備移民肯定賣樓套現傍身。 我有錢朋友話拉咗黎智英李柱銘都算,但係一連串干涉港台,又干涉出試卷,而家仲不理基本法人大強行訂立國安法,恐佈手段陸續有來,非走不可。 ...
你朋友有錢得過喺香港噏得出名果班富豪?
人地千億百億身家都未驚啦!

一係就你朋友身有屎!

貝沙灣 600呎 500萬 快pm 我。 28/5後100萬都唔值,快快快

引用:
原帖由 esmp!!! 於 2020-5-22 12:52 PM 發表

你朋友有錢得過喺香港噏得出名果班富豪?
人地千億百億身家都未驚啦!

一係就你朋友身有屎!
你知唔知四大地產商後代如李澤鉅,鄭志剛,李家誠等拎乜護照?唔通身有屎?

好多中產話要返大陸買多層樓添

又有藉口鋤價

回覆 引用 TOP

死黃色物体門快d走  唔好有肺炎又返黎香港醫

已經跌咗10%

引用:

跌多D, 我想入市呀

人一黃,  變蟑螂

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]