• 瀏覽: 4,773
  • 回覆: 65
  • 追帖: 5
祝君平安

熱賣及精選
21000不是底 熊三到

引用:
原帖由 老千有樣睇 於 2020-5-22 11:31 AM 發表

trap trap trap

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老千有樣睇 於 2020-5-22 11:31 AM 發表

咁要睇老美架,佢都未跌

回覆 引用 TOP

消息稱,人大將通過授權人大常委會審議法案細節,最快6月底拍板,再由港府於9月前公布出台。最快6月底拍板 9月前公布出台。據了解,「港版國安法」已訂立了詳細罰則,故毋須如國歌法交立法會審議。

有排玩

引用:
原帖由 wai0714 於 2020-5-22 11:37 AM 發表

消息稱,人大將通過授權人大常委會審議法案細節,最快6月底拍板,再由港府於9月前公布出台。最快6月底拍板 9月前公布出台。據了解,「港版國安法」已訂立了詳細罰則,故毋須如國歌法交立法會審議。

有排玩 ...
冇錯,人大通過,洗鬼垃圾會通

回覆 引用 TOP

哈哈 沽貨訊號

智勇雙全

回覆 引用 TOP

惡法>社會動亂>美國介入>國際沖突>股屎插插@@...唔通呢個係預設據本

回覆 引用 TOP

好膽 撈唔起

中伏喇

回覆 引用 TOP

啫係覺得小D客會生意好D
豪宅樓市也熱鬧起來😹

美國核武已知的12000件😱
咁太危險🥱

回覆 引用 TOP

跌千點唔系陰跌啦。系西跌。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

今日入貨點都好過前幾日入, 好過好多人26200--28000點時入
點都有大部份散戶墊我底

引用:
原帖由 七個濃濃的賤嘴 於 2020-5-22 11:45 AM 發表

好膽 撈唔起
好彩冇入局

回覆 引用 TOP

咁都叫陰跌?

提示:支持鍵盤翻頁左 右