• 瀏覽: 21,859
  • 回覆: 194
  • 追帖: 3
我又入了700、2018、6185!

我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!
熱賣及精選

禾京京

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

已入滿貨

1 @ 55.8; 981 @ 17.48; 1810 @ 12,44; 2342 @ 3.16; 3175 @ 2.43; 7261 @ 43.7
FUTU.US @ 14.3; OTIS.US @ 52.6; USO.US @ 26.1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2020-5-22 09:36 AM 發表

港版國安法,長遠利好香港同港股,內地遊客將來必大幅回升,香港長期繁榮穩定,市民安居樂業,前景一片光明,入貨唔使驚

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
722要入

[fly]
工作經歷:
國家膠務部部長指派
膠本法起草委員會委員
講膠所名譽顧問
膠通部三柴對外事務總管
降之練膠術師
[/fly]

回覆 引用 TOP

今朝入爆左早知下午先入爆埋尾注 早左幾粒鐘錯過左最底位

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2020-5-22 09:36 AM 發表

有得入唔入
罪大惡極

一個好友熊

回覆 引用 TOP

買咗

回覆 引用 TOP

引用:

越買越跌
哈哈哈

回覆 引用 TOP

已買,下星期再跌再買

回覆 引用 TOP

引用:

大量

回覆 引用 TOP

引用:

等發達

回覆 引用 TOP

引用:

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-5-22 01:57 PM 發表

港版國安法,長遠利好香港同港股,內地遊客將來必大幅回升,香港長期繁榮穩定,市民安居樂業,前景一片光明,入貨唔使驚
有料到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]