• 瀏覽: 11,380
  • 回覆: 54
我2.1買,感覺中計
真正逼你發霉既中國鐵塔788,堅持不下去了。
https://www.youtube.com/watch?v=AHB6bO-DMPc&t=445s

我要做師奶中的股神,茶餐廳中的特約財經演員。
熱賣及精選
outdated

回覆 引用 TOP

呢條友以前都有上電視, 感覺廢廢地......

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 garykuok 於 2020-5-21 02:43 PM 發表

我2.1買,感覺中計
真正逼你發霉既中國鐵塔788,堅持不下去了。
去留言吊佢喇
佢好似開緊live?

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

二虲以上重重蟹貨 財演搵人落塔

引用:
原帖由 homing1977 於 21/5/2020 15:14 發表

同是天涯淪落人呀

我要做師奶中的股神,茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

財演之前講個目標價3蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homing1977 於 2020-5-21 03:14 PM 發表

視頻曰期是   10-4-2019

發達變發霉

回覆 引用 TOP

一向評家都說睇幾年range, 先去上到3蚊呀
無錯到 🤔

~ 正義既朋友 ~
[img][/img]

回覆 引用 TOP

傻逼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱笨笨 於 2020-5-21 15:45 發表

視頻曰期是   10-4-2019
我記得3月譚朗燈話2.2追貨都無問題

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-5-21 03:03 PM 發表

呢條友以前都有上電視, 感覺廢廢地......
我唔記得睇過佢邊編野,就已經覺得佢係吹水王
又係D扮勁,9吹認屎認屁呃傻仔既pk
其實財演都差不多,唔係做SALES就係為開班收錢舖路

"最浪費金錢的方法,就是把它存起來"
"不懂借錢的人唔會發達,亂借錢的人很快破產"
"越跌越安全,越升越危險"
"cut loss short,let profit run"
"認清其假象,投入其中,在假象被公眾認識前退出遊戲"
"眾人恐懼,你應貪心,眾人貪心,你應恐懼"

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 homing1977 於 2020-5-21 06:20 PM 發表

我記得3月譚朗燈話2.2追貨都無問題
要坐好耐才到

引用:
原帖由 朱笨笨 於 2020-5-21 20:01 發表

要坐好耐才到
你睇好佢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]