• 瀏覽: 318,060
  • 回覆: 7
  • 追帖: 161
継續死守525同1623

我都係新手,見升唱升,見跌改唱跌,唔識答里,唔識分析,幫唔到里!

12年3月27: W1出假黃金XX, 8月1日股票見抵儲貨. 嘻嘻, 買銀信鵝!!! 2013年4月見頂, 5,6月回, 升L到10月牛3頂之後食蕉.
熱賣及精選
一開新帖,道指升九一一點

我都係新手,見升唱升,見跌改唱跌,唔識答里,唔識分析,幫唔到里!

12年3月27: W1出假黃金XX, 8月1日股票見抵儲貨. 嘻嘻, 買銀信鵝!!! 2013年4月見頂, 5,6月回, 升L到10月牛3頂之後食蕉.

回覆 引用 TOP

九一一點,疫苗,石油。。。東風來啦,有得吹下咁。

之前減產每日千二萬桶,
用藥可以說勁過猛虎硬爬山,
一旦有疫苗,經濟正常,
是爆炸式追升!威力x7

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-5-19 07:18 AM 發表

如用月去睇,衣加只係好短暫。
守到佢上太空
守勢都算是功夫一種,即使大股美尻點平,有fd由九十幾守到百二,大股靠守一樣有得食。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leona 於 2020-5-19 08:46 AM 發表

每個人既呎都唔一樣的吧🤝🤝
擁有既呎數都唔一樣的吧

引用:
原帖由 garg 於 2020-5-19 08:49 AM 發表

有無興趣
窮人恩物,平時唔會買月光米,芝士,牛,海產。。。又要唔見幾千了!

提示: 違規內容已被屏蔽

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-5-23 10:28 AM 發表

可以停左破壞發生, 咁就成功,
搞商場已經好銀煩, 幾多鋪比佢地搞地, 想做都無得做啦...
無破壞, 商場人流多, 有返遊客, 酒店又好返, 已經幫到香港唔小...
衣加又無話封鎖經貿, 一樣可以自由進出, ...香港無人搞事, 外資就會再回流搵錢... ...
畜牲已經計劃著草,本地會升的股票都是零售,地產,旅遊,洒店咁啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]