• 瀏覽: 318,768
  • 回覆: 7,544
  • 追帖: 157
老美升911點
港女點都要升4,5舊啦...
全部同我升....跌1隻都唔交興呀, .....

由於疫情關係......
新舖報到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-5-19 06:58 發表

因疫情關係, 作出重大變動, 蝕放左部份12, 感覺放鬆晒, 疫情好返先再重倉, 現楂返6成多現金, 4成多股票...

19/05/2020 現有股票, 有短有中有長線
12, 12,1XX股(月供)   1052 40,000股   9988, 300股   1928 2,400股,    ...
加油呀!

回覆 引用 TOP

各位早

回覆 引用 TOP

點解唔月供700?9988買得300股?388供咗未?你會發達至奇!

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-5-19 07:49 AM 發表

老美升911點
港女點都要升4,5舊啦...
全部同我升....跌1隻都唔交興呀, .....
應成你

引用:
原帖由 京都花見 於 2020-5-19 07:58 AM 發表

點解唔月供700?9988買得300股?388供咗未?你會發達至奇!
頭兩隻無息,
388都OK.
我唔望發逹, 所以唔駛奇...

回覆 引用 TOP

報個到先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我的話 於 2020-5-19 07:58 AM 發表

應成你
今日地產可能黎個大還激, 係可能
12月供價$30.05, 入到163股,  共12269股.
拉底左丁點均價$38.98減左息係$36.23

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-5-19 07:09 AM 發表

仲有講返D豬, 我覺得又唔駛咁介意係邊個比, 無就無, 大家繼續吹水, 講股, 講食, 講旅行, ...豬又好, 心又好, 我都唔會理, 講野岩聽就得啦
和諧和諧...賺大錢係最要目的, 財息都要收...

大家努力啦, 我食野先...

BARO妹講到咁, 我都唔相信佢比 ...
支持師兄,原來我昨日都收豬。不過講真,其實我一向都無留意,亦唔介意。

今日又係美好一天,個倉終於追番哂。

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-5-19 08:06 AM 發表

今日地產可能黎個大還激, 係可能
12月供價$30.05, 入到163股,  共12269股.
拉底左丁點均價$38.98減左息係$36.23 ...
做乜靜靜雞入咁多1052,炒高個價

引用:
原帖由 SARS 於 2020-5-19 08:07 AM 發表

支持師兄,原來我昨日都收豬。不過講真,其實我一向都無留意,亦唔介意。

追番就好啦,win more

引用:
原帖由 我的話 於 2020-5-19 08:10 AM 發表

追番就好啦,win more
大家咁話,希望個個有得賺,賺多賺少都開心。

引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-5-19 06:58 AM 發表

因疫情關係, 作出重大變動, 蝕放左部份12, 感覺放鬆晒, 疫情好返先再重倉, 現楂返6成多現金, 4成多股票...

19/05/2020 現有股票, 有短有中有長線
12, 12,1XX股(月供)   1052 40,000股   9988, 300股   1928 2,400股,    ...
月供股票都搞到要走? 你不如唔好再自己選股了, 直接供 2800 咪幾好囉, 供2800 就當然唔洗開帖講啦

引用:
原帖由 SARS 於 2020-5-19 08:07 AM 發表

883, 最叻係你, 又有息收, 好快坐到上10蚊, ....恭喜...
買返自己最認識既股, 最後必會勝利...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]