• 瀏覽: 15,113
  • 回覆: 97
估估康方首天表現

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2020-4-24 03:04 PM ) 參與人數 71

1. 升30%以上

47 (66.20%)

2. 升20至30%

5 (7.04%)

3. 升10至20%

2 (2.82%)

4. 平手至升10%

4 (5.63%)

5. 破招

3 (4.23%)

6. 跌10%以上

10 (14.08%)

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-4-19 01:46 PM 發表

今次暗市況不同,肯接貨的人多好多,要同前一批9922及9966比較,3成起跳
無三成沒可能放 同業既好多升番美股大跌前既高位了就

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jack__ 於 2020-4-19 01:56 PM 發表

點解? 不過呢隻比2500更難中 越來越多散戶
基投佔50%,9966及9969已證明,3成起跳,9969上果日全世界大跌,都有得執,要19走仲好,接返30手

9969 股災連升七日

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-4-19 02:07 PM 發表

基投佔50%,9966及9969已證明,3成起跳,9969上果日全世界大跌,都有得執,要19走仲好,接返30手
都岩 所以我係會當30-60%之間 低過30唔放

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csysimon 於 2020-4-19 05:01 PM 發表

9969 股災連升七日
9969唔抽飛就算第一日放都汁唔小

回覆 引用 TOP

升少過3成唔收貨

回覆 引用 TOP

有無師兄6185康希諾生物當時IPO $22(暗盤升3成) ,有耐性坐1年到今日$136收市?

引用:
原帖由 jacksoline 於 2020-4-21 02:18 AM 發表

有無師兄6185康希諾生物當時IPO $22(暗盤升3成) ,有耐性坐1年到今日$136收市?

抽左600股....
唔賣因為太小錢, 擺住先

買股票都係儲錢, 好小賣, 到今日都儲左12隻

最叻,兩年前買左1789
最慘係5號仔

引用:
原帖由 eric827100 於 2020-4-21 08:20 AM 發表

抽左600股....

最慘係5號仔
eric堅勁升1倍2倍我估9成9既人都沽曬啦,1789都好勁招1.75……依家22.x

引用:
原帖由 jacksoline 於 2020-4-21 08:25 AM 發表

eric堅勁升1倍2倍我估9成9既人都沽曬啦,1789都好勁招1.75……依家22.x
1789 $4.8入

4年前開始儲股票等退休
咁耐賣過2隻
700 $250入 $320放 (升得太快有D似老千股...入左788...錯) 不過唔會入番, 太貴啦
1548 $11入 $19放  (都升得太快有D驚...入左2318...)

香討多高手係真架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eric827100 於 2020-4-21 08:20 AM 發表

抽左600股....

最慘係5號仔
高手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eric827100 於 2020-4-21 09:29 AM 發表

1789 $4.8入

4年前開始儲股票等退休
咁耐賣過2隻
700 $250入 $320放 (升得太快有D似老千股...入左788...錯) 不過唔會入番, 太貴啦
1548 $11入 $19放  (都升得太快有D驚...入左2318...) ...
請問Eric師兄今次6629會唔會揸一排

回覆 引用 TOP

我諗抽得1,2手, 咁小唔會賣啦

回覆 引用 TOP

我IPO miss左1789同2269最可惜
但6185,3319,1797仲有d坐到而家

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁
所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者會被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]