• 瀏覽: 19,896
  • 回覆: 95
  • 追帖: 1
D賣盤係咁比人掃

熱賣及精選
痛心疾首😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老千有樣睇 於 2020-4-7 03:02 PM 發表

D賣盤係咁比人掃
吉倉就抵膠死lo

沽晒先喪升,中晒伏,唉

輸到冇晒自信

我唔玩啦,俾返d股我
我等住d股票救命

唔轉牛唔得喇

引用:
原帖由 老千有樣睇 於 2020-4-7 03:06 PM 發表

唔轉牛唔得喇
而家仲轉

引用:
原帖由 乜費 於 2020-4-7 03:16 PM 發表

而家仲轉
佢睇2萬8

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-4-7 03:17 PM 發表

佢睇2萬8
我問吓榨
跟本升跌冇路捉

引用:
原帖由 乜費 於 2020-4-7 03:20 PM 發表

我問吓榨
跟本升跌冇路捉
especially daily

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 沒自信的人 於 2020-4-7 03:05 PM 發表

沽晒先喪升,中晒伏,唉
你唔敢入個陣,大戶佢撈底,你想入個陣,大戶賺到lam lam脷水尾比火棒你接,你仲昂99以為執到寶

引用:
原帖由 老千有樣睇 於 2020-4-7 03:02 PM 發表

D賣盤係咁比人掃
爽到震

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
个市係引估盤,好易中計!

回覆 引用 TOP

爽yy

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 anonymoushero 於 2020-4-7 03:27 PM 發表

你唔敢入個陣,大戶佢撈底,你想入個陣,大戶賺到lam lam脷水尾比火棒你接,你仲昂99以為執到寶

fans 特色 :
提示:支持鍵盤翻頁左 右