• 瀏覽: 14,209
  • 回覆: 84
  • 追帖: 2
沙特「鎖喉」特朗普 油價關鍵在4月
https://www.hk01.com/article/457466

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
熱賣及精選
美國頁岩油開採價50蚊,所以油價係20-30,唔破產都唔得

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-4-6 09:00 PM 發表

冇辨法啦!沙特同俄羅斯對美國玩唔起經濟制裁!原來石油增產係美國佬死穴!襯佢大病攞佢狗命!

平時美國制裁俄羅斯多, 依家俄羅斯食硬美國

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2020-4-6 09:21 PM 發表

冇辨法啦!沙特同俄羅斯對美國玩唔起經濟制裁!原來石油增產係美國佬死穴!襯佢大病攞佢狗命!
美國佬乜嘢都要第一️,佢老美以為自己搞左頁岩油想雄霸石油市場,點知沙特同俄佬寧願蝕錢都要你老美油商破產

其實大家係咪輸唔切?點解唔等佢地開完會先入貨,日日提心帶膽,又唔知結果,賭大小一樣玩死自已,onl99

引用:
原帖由 樹上善良的高峰 於 2020-4-6 09:36 PM 發表

其實大家係咪輸唔切?點解唔等佢地開完會先入貨,日日提心帶膽,又唔知結果,賭大小一樣玩死自已,onl99
有平咪買羅,明知油價無可能長期低於30蚊

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-4-6 09:00 PM 發表

應該係有平有貴,平既可能2,30
貴既就5,60

引用:
原帖由 織田信長 於 2020-4-6 09:45 PM 發表

應該係有平有貴,平既可能2,30
貴既就5,60

回覆 引用 TOP

美國頁岩油開採價大部分50-55

回覆 引用 TOP

佢地主要係迫美國減產,唔減產就以本傷人,最後油價起碼升反上50,大家齊齊賺。美國冇本錢打油戰

補貼下油商 唔好比佢死 印呀印呀

回覆 引用 TOP

所以只要出兵打爆沙特, 油價問題就會解決, 始終美帝係最惡 !

因此買油根本冇得輸,老美油價一定諗計托又好妥協又好整返高個價...

而家個價老美捱唔到幾耐

回覆 引用 TOP

分幾注買平均價USD25蚊買等一年後收割 留返最後一注傾唔点佢落到20入或執航空股屍 侵侵係油跌USD20開始出口術就知佢既底線價

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]