• 瀏覽: 1,652
  • 回覆: 10
  • 追帖: 2
推緊第三棟,8k起算唔算性價比之王

熱賣及精選
毛坏樓?

C:\Work & Recruit data\image\Lam01
引用:
原帖由 dragontigergate 於 2020-4-5 04:23 PM 發表

毛坏樓?
毛坯樓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 koyanisquatsi 於 2020-4-5 04:09 PM 發表

中山樓好多賣點是南北通,大露臺,香港樓很罕見

Youtube見遠洋繁花里示范單位幾靚,不過神灣區就唔清楚,只知道有神灣菠蘿

引用:
原帖由 koyanisquatsi 於 2020-4-5 04:09 PM 發表

8k 靚價,但要睇長線, 而家交通唔算方便

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2020-4-5 06:55 PM 發表

中山樓好多賣點是南北通,大露臺,香港樓很罕見

Youtube見遠洋繁花里示范單位幾靚,不過神灣區就唔清楚,只知道有神灣菠蘿
繁花里個118戶型都唔錯,南北通透,3+1房,神灣目前都有幾個盤賣緊,繁花里算最平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hahaming123 於 2020-4-5 07:30 PM 發表

8k 靚價,但要睇長線, 而家交通唔算方便
起碼要幾年時間,要睇地產商幾時落實,今年9月繁花里嗰間學校開學,希望可以帶動周邊環境,首先要搞返條路先得

引用:
原帖由 koyanisquatsi 於 2020-4-5 07:57 PM 發表

起碼要幾年時間,要睇地產商幾時落實,今年9月繁花里嗰間學校開學,希望可以帶動周邊環境,首先要搞返條路先得
如果唔係要買黎即住, 神灣值搏率係幾高。
如果即住就揾配套已成熟個d地區。

引用:
原帖由 hahaming123 於 2020-4-5 08:46 PM 發表

如果唔係要買黎即住, 神灣值搏率係幾高。
如果即住就揾配套已成熟個d地區。
中山來講,神灣樓價偏低,但當地的確比較落後,希望神灣可以學坦洲咁,本身地理位置唔算差,最近幾年多咗好多港人買樓,幾年後可能又一個坦洲

回覆 引用 TOP

AA

引用:
原帖由 治理虫鼠組 於 2020-4-6 09:26 AM 發表

AA
你似AA多啲喔😂

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]