• 瀏覽: 29,070
  • 回覆: 29
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 福來青衣人 於 2020-7-11 10:28 PM 發表

現時8座有做推廣..
8座景觀糸最好,成個白沙灣,東區都睇到。
但亦都糸最嘈嘅1幢

熱賣及精選
引用:
原帖由 隨風的平淡人 於 2020-9-6 09:01 AM 發表

有新片介紹中山碧桂園天際,這片更新了不少天際周邊的配套。
https://youtu.be/yGzGX4XnXd4
多謝分享,大家會對呢個盤更了解

引用:
原帖由 明日灰蝦米 於 2020-9-4 06:49 PM 發表

各位碧桂園業主,你們有否保留多功能房?還是做無丕入戶花園?
睇需要,如果房間數量已足夠自用,由得佢種花。
我就選了做房

引用:
原帖由 明日灰蝦米 於 2020-9-7 06:10 PM 發表

我都係做房,因為佢話無坯係連地磚都冇整
多功能房的景觀糸比較差,做露台無乜用,種吓花養狗還可以。改為睡房就實用D

引用:
原帖由 冬寒Cute羔羊 於 2020-9-28 01:15 PM 發表

請問簽了未?
我7月中去簽了

引用:
原帖由 gongxifacai 於 2020-11-20 10:24 AM 發表

我也是89平。114萬。去年和今年的 賣價一樣啊。我 高層。
你都糸4座嗎?😀

引用:
原帖由 明日灰蝦米 於 2020-11-20 12:04 PM 發表

如果收樓都未通關,都唔知點算
冇得唸,通関先再唸

呢個盤都賣到八八九九,希望下年6月通返關,順利收樓。下個禮拜隔完過去港口了

出冊了!返到港口一個禮拜,今天經過碧港花園,旁邊向西嗰兩幢公寓已經起到好高了。
至於住宅8,9,10幢亦已平頂了。

小區旁邊勝隆西路,已接通三角快綫,北上民眾三角,或南下東區真糸快好多。旁邊公寓地下見到保時捷汽車店,應該糸showroom,遲下好多跑車附近出入😂

引用:
原帖由 明日灰蝦米 於 2020-12-29 07:51 AM 發表

知唔知4幢向內園的相反方向陽台的綠化做好未?還是仍然未動工?謝謝
內園情況不清楚,每次開車經過而已

現在勝隆西路多咗d車行,接去三角快綫。
隔離保時捷showroom已開業。
隔離兩座公寓差不多起完,應該就快開賣。
我上周在附近收樓,中海公寓仔,朝南景觀望到東區石岐區,唔錯。
上咗來5個月……下周回港陪伴家人了。

引用:
原帖由 明日灰蝦米 於 2021-4-8 06:17 PM 發表

師兄,
厲害,又買公寓
小朋友鍾意,有樓梯走上走落😁

上乘世紀好多港人買咗,佢地都上唔到來收……
只希望打兩針後有寬免

引用:
原帖由 allmyfriend 於 2021-4-22 01:12 PM 發表

https://mp.weixin.qq.com/s/oCo3gZS7t9VSAQnL0dJAQQ

又有水吹, 大家看了一定好開心
自從長江路改建後,加上三角快綫,東區去港口真系快咗好多!但始終港口自住還可以,生活配套還欠多少的。
我已經在4月22回港了,真系好懷念過去半年在中山日子……

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]