• 瀏覽: 28,908
  • 回覆: 146
  • 追帖: 4
上年購入左, 呢到有同樣購入此樓盤的師兄師姐一齊交流嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 kyttka 於 2020-4-3 08:51 PM 發表

我也在上年12月買了,在三月份剛做完搖距網簽。

引用:
原帖由 隨風的平淡人 於 2020-4-11 12:58 PM 發表

我也在上年12月買了,在三月份剛做完搖距網簽。
網簽係比晒錢? 幾時交樓?

引用:
原帖由 獨木舟 於 2020-4-11 02:45 PM 發表

網簽係比晒錢? 幾時交樓?
係比哂錢了,合約寫2021年10交樓。

引用:
原帖由 隨風的平淡人 於 2020-4-11 02:48 PM 發表

請問你點轉錢上去? e+上唔到去,又要fullpay,會5會有啲擔心?

引用:
原帖由 隨風的平淡人 於 2020-4-11 02:48 PM 發表

我問過銀行,可以直接匯款比發展商。

引用:
原帖由 獨木舟 於 2020-4-11 02:53 PM 發表

請問你點轉錢上去? e+上唔到去,又要fullpay,會5會有啲擔心?
我係去年經agent相屬的找換店,佢幫我分幾次打上去我大陸戶口,之後在售樓處的碧桂園坐地機器用我的提款咭過數的。而現在情況我就唔知啦。

引用:
原帖由 kyttka 於 2020-4-3 08:51 PM 發表

https://m.fang.com/news/zh/03_35413613.html
樓盤旁開始建華師橋了,連接碧桂園卓越協信天際及保利國際,大概建10個月,之後去保利食野行街都方便。

每日只限8萬入仔

我19年7月買入,89方,第4幢😁

上年都陪朋友睇過,,,感覺上冇隔離保利咁擠逼
戶型都算中規中矩,買嘢就要行遠少少,
不過住得大陸都系揸車出入 問題不大

引用:
原帖由 qqnokia 於 2020-5-7 12:19 PM 發表

上年都陪朋友睇過,,,感覺上冇隔離保利咁擠逼
戶型都算中規中矩,買嘢就要行遠少少,
不過住得大陸都系揸車出入 問題不大
我2019年6月都買左,當時佢話2021年6月收樓

引用:
原帖由 Wallace-Cheung 於 2020-5-6 11:58 PM 發表

我19年7月買入,89方,第4幢😁
我都係4幢

引用:
原帖由 隨風的平淡人 於 2020-4-11 04:10 PM 發表

https://m.fang.com/news/zh/03_35413613.html
樓盤旁開始建華師橋了,連接碧桂園卓越協信天際及保利國際,大概建10個月,之後去保利食野行街都方便。
上次由碧桂圓步行去艾美酒店約15分鐘

我去年12月買,第6幢,明年10月收樓

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]