• 瀏覽: 4,282
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
今日一睇
個單位估價又加左1.5%,去番農曆新年前個價
你地果間有冇調整?

熱賣及精選
由16.1---> 13 ---> 上返13.5

數字遊戲來啫

反而睇中想換貨果間之前企硬20up

依家16😊😊

回覆 引用 TOP

但獅子銀行本身個股價就跌咗

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

剛 check 中銀都係~
幾個新西地區都有3%升幅,可能 pair up 返三月市況~

回覆 引用 TOP

.

附件

5D225BEB-6E8D-4272-9183-77E7E99D0706.jpeg(68.6 KB)

2020-4-4 01:01 AM

回覆 引用 TOP

元朗溱柏都有升~

附件

8CDC7AEA-9900-4B63-AC4C-02A32045DD95.jpeg(58.29 KB)

2020-4-4 11:58 AM

回覆 引用 TOP

淡淡會話有價冇市.

引用:
原帖由 iamnotfree 於 2020-4-4 12:02 PM 發表

淡淡會話有價冇市.
大家睇嘅野唔同, 我睇到嘅只係入場都要20m 嘅盤,再上就50至過億 (根本買唔起)

令我諗起一件事

之前同ex 一齊有人挑機 (ex 讀HD, 佢d 功課都係我幫佢做嘅😆😆 當然佢嘅成績都過得去)

小弟啱啱grad 去PwC in( 最後無做到)

個挑機男話:

哦PCCW 啊,賣寬頻定手提

🤩🤩🤩

我話,手提果邊😆😆

我個ex 差d 忍唔住笑左😆😆

中銀升左

我睇左成個月, 係跌左

引用:
原帖由 ssssss=] 於 4/4/2020 12:42 發表

中銀升左
無錯

回覆 引用 TOP

身痕升左

獅子升左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 OBTS 於 2020-4-4 12:46 PM 發表

我睇左成個月, 係跌左
連跌兩次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-4-3 10:45 發表

但獅子銀行本身個股價就跌咗
仲跌得好急添

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckyjacky 於 2020-4-4 12:14 PM 發表

大家睇嘅野唔同, 我睇到嘅只係入場都要20m 嘅盤,再上就50至過億 (根本買唔起)

令我諗起一件事

之前同ex 一齊有人挑機 (ex 讀HD, 佢d 功課都係我幫佢做嘅😆😆 當然佢嘅成績都過得去)

小弟啱啱grad 去PwC in( 最後無做到)

個挑機男話:

哦PCCW 啊,賣寬頻定手提

🤩🤩🤩

我話,手提果邊😆😆

我個ex 差d 忍唔住笑左😆😆 ...
星期六聽到呢個笑話真係一個BONUS, 可能你話去見Deloitte,佢會以為你去見滴露Dettol
挑機男就好似淡淡, 自己無知,就沈醉係自己幻想世界入面,如果你話俾佢地知一個後生仔入fresh gra入PWC 3年有4萬(25歲),5年有5萬幾人工(27歲),買樓冇難道, 淡淡會話你吹水死硬好.
我只可以話呢度既淡淡雖然好多股神,但好多都係知識水準極低既低收入人士,只係會俾錢睇APPLE DAILY而唔係俾錢睇bloomberg HSBC唔派息=HSBC 冇錢呢個道理真係傻淡先講得出

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]