• 瀏覽: 29,784
  • 回覆: 177
  • 追帖: 4
[隱藏]
https://inews.hket.com/article/2 ... 9%80%BE800%E9%BB%9E
美國頁岩油公司Whiting Petroleum向法院提出破產保護,加上疫情憂慮加劇,經濟數據遜色,美股午市瀉逾800點。
150美元=>0.37美元
Whiting Petroleum Becomes First Major Shale Bankruptcy as Oil Prices Drop
好快第美國一家大頁岩吾得啦...沙地+俄羅斯玩多個零月應該汁得7788



熱賣及精選
值得高興


2021年,應該就係老尾滅國之時


俄羅斯德國北溪2號俾美國佬玩死!依家以眼還眼!好事嚟!


回覆 引用 TOP

[隱藏]
 
油價唔會咁快升返..........


閑腦才一偏
事通富貴旺
時湯灌滿腸
蟹詩爆咀笑

93913988

回覆 引用 TOP

883長揸OK!


破產後跟住就俾有心人用超低價收購。



香港澳門的油站同石油氣表示



回覆 引用 TOP

883冇15蚊不放


[隱藏]
 
7傷拳


回覆 引用 TOP

成功與老美攬炒,是值得慶祝的事


回覆 引用 TOP

某些kol  話美元和美債强勢,美國霸權維持,美國他農反對以德默女士和法龍哥。英國脫歐。美國極端勢力成功打擊全球化合作,變成由美國主宰


回覆 引用 TOP

咪傻啦
小油田公司破産就由大油田食
到時大就更大,玩返你轉头呀!



這世界,反應慢的會被玩死,能力差的會被閒死,膽子小的會被嚇死,  酒量小的會被灌死,身體差的會被累死,講話直的會被整死, 能幹活的會被用死。所以做任何事情不必太認真。不然人在天堂,錢在銀行。
就算間頁岩油公司破咗產,但係啲硬件喺度,
好快起番身,就算賣盤都好簡單,仲有破咗產唔代表盤生意要收皮。



[隱藏]
 
美國太霸道,又貿易懲罰,你估你真係人哋老豆,個個人都有阿媽生, 日吊夜吊,日鬧夜鬧,唔反就假。


提示:支持鍵盤翻頁左 右