• 瀏覽: 22,547
  • 回覆: 187
  • 追帖: 12
大家唔駛心急,慢慢揀

原來好多貨尾比大家揀

白石角已售出單位數字

海日灣1   350/666
海日灣2  730/1408
朗濤         424/725
雲匯         578/804
雲匯2      510/640
嘉熙         894/1122
逸瓏灣8   421/528

好多貨尾

熱賣及精選
引用:
原帖由 edwwin 於 2020-3-29 07:53 AM 發表

大家唔駛心急,慢慢揀

原來好多貨尾比大家揀

白石角已售出單位數字

好多貨尾 ...
掃管F已售出單位數字

Oma Oma 347/528
珺瓏灣1     166/754
珺瓏灣2     79/1228
上源            1045/1154
NAPA           419/460
THe carmel  159/178

港島已售出單位數字

維峰浚滙    100/216
逸瑆            93/144
君譽峰       178/281
君豪峰        426/464
15 西          16/104
藝里坊        174/240
One eighty 40/57

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-3-29 08:03 AM 發表

港島已售出單位數字

維峰浚滙    100/216
逸瑆            93/144
君譽峰       178/281
君豪峰        426/464
15 西          16/104
藝里坊        174/240
One eighty 40/57
九龍已售出單位數字

睿峰      16/414
愛海頌   397/876
家壹       167/200
尚璽        41/76
匯璽3      900/1172
凱匯1       866/1025
凱匯2      768/974

另一個重災區

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-3-29 07:53 AM 發表

大家唔駛心急,慢慢揀

原來好多貨尾比大家揀

白石角已售出單位數字

好多貨尾 ...
疫情過後重售,加1%,佣40%

引用:
原帖由 plover 於 2020-3-29 08:50 AM 發表

疫情過後重售,加1%,佣40%
嘉熙呢個影響深,邊個敢睇樓敢買?

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28956399&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

回覆 引用 TOP

你個資料唔準到1個點。。

引用:
原帖由 cleverppl 於 2020-3-29 09:18 AM 發表

28apps 資料

唔烈數字,唔知珺瓏灣好多貨尾

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-3-29 09:21 AM 發表

28apps 資料

唔烈數字,唔知珺瓏灣好多貨尾
1期頭2日已經賣左2百幾  你個數字仲係1百幾

引用:
原帖由 cleverppl 於 2020-3-29 09:22 AM 發表

1期頭2日已經賣左2百幾  你個數字仲係1百幾
28apps 資料

回覆 引用 TOP

引用:

大家唔駛心急,慢慢揀

原來好多貨尾比大家揀

白石角已售出單位數字

好多貨尾 ...
@plover

原來漏咗天鑽

天鑚    1278/1736

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cleverppl 於 2020-3-29 09:18 AM 發表

有冇睇珺瓏灣video

開始睇樓盤video

珺瓏灣
https://m.youtube.com/watch?v=wAvA1CSxgnk

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

我更加擔心美國

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]