• 瀏覽: 65,470
  • 回覆: 364
  • 追帖: 12
我老友話執達吏近排好忙 冇半年都上唔到去執

熱賣及精選
而家唔知點算好 上網睇 成個過程起碼要四個月 而家社會搞成咁 隨時真係大半年先攞得返間屋

引用:
原帖由 naven009 於 2020-3-28 10:39 PM 發表

我老友話執達吏近排好忙 冇半年都上唔到去執
求其叫個租客唔好整殘間屋,住到扣埋按金走人,大家好來好去

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
引用:
原帖由 starwitness123 於 2020-3-28 10:42 PM 發表

同租客傾下債務重組或收一半租金。唔好夾硬迫,一陣BBQ,空中飛人中大煲
租霸來

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
收唔到租

還自己要先出錢搵執吏,出錢打官司嗎?

呢啲時勢愈黎愈多租霸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starwitness123 於 2020-3-28 10:48 PM 發表

住到扣按金走人?少年你太年輕了。
係買佢怕,希望佢盡早走咋

根本按金就唔可以當租金,不過好來好去就算,唔使搅咁多野收番間屋同以免被人裝修

你估好好玩

點解呢排咁多廢淡扮有樓

大家都唔想

回覆 引用 TOP

小心個租霸可能係AA黎最近AA無咩收入 要體諒吓

引用:
原帖由 penny790 於 2020-3-28 10:53 PM 發表

小心個租霸可能係AA黎最近AA無咩收入 要體諒吓
叫硬好代收,比番一百文一次佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]