• 瀏覽: 4,703
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
本主題由 miss5 於 2020-3-26 10:24 PM 關閉
http://news.tvb.com/local/5e7c370434b031172f3393fd/%E6%94%BF%E5%BA%9C%E4%BA%9E%E5%8D%9A%E8%A8%AD%E8%87%A8%E6%99%82%E6%A8%A3%E6%9C%AC%E6%8E%A1%E9%9B%86%E4%B8%AD%E5%BF%83-%E5%8A%A0%E5%BF%AB%E7%82%BA%E6%AD%90%E7%BE%8E%E6%8A%B5%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E5%A3%AB%E6%AA%A2%E6%B8%AC
車佢去機場博覽館,她大讚几咁方便,又快,又有兩個密封膠袋,面露歡喜之色。。。讚不絕口。。。。。。

睇情形歐美都會變成風土病,要等兩年大量生產疫苗才解決得到,十几廿萬人回流香港,佢地洗開美金歐羅,住慣大屋,比港元租金濕濕碎,經濟好快靠佢地復蘇,搶貴D 租之後,利息又減,樓巿又爆升了

佢直認飛嚟香港避難~ 香港安全真係出晒名~ 可能入境解禁後會多咗外國人 stay 喺香港都唔頂~

有錢佬最緊要條命仔,各地富豪都來港避疫,樓價一發不可收拾

回覆 引用 TOP

美國人嚟香港避難,曱甴在香話生於亂世要避走美國。

係就快啲,好行夾唔送!

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!
仲有大量美英華怕排華,開始將資金轉到香港,近日港匯,股市交投大升就知,日後股市樓市都大升

全城戴藍口罩支持香港警察
世衛話大陸做得好添,可能會返晒去大陸,連在港鬼佬都要沽港樓搬去大陸

有幾鑊呀,又想造謠,人家拿香港身份証,可以入境。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股壇垃圾佬 於 2020-3-26 03:00 PM 發表

美國人嚟香港避難,曱甴在香話生於亂世要避走美國。

係就快啲,好行夾唔送!

大陸小粉紅都唔返大陸
曱甴 PR 警司都申請移民美國

希望老鼠曱甴光榮返大陸, 香港回復國際城市,少些低端低學歷人士

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   
比你係有錢佬, 你都會選安全地方來過餘生. 外國醫療落後到叫人大開眼界!
瑞士英國美國肺炎死人多過醫好...睇見都得人驚...

回覆 引用 TOP

來港要不要租樓住? 淡淡又會說回來也可訓街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wuusolo 於 2020-3-26 03:20 PM 發表

大陸小粉紅都唔返大陸
曱甴 PR 警司都申請移民美國

希望老鼠曱甴光榮返大陸, 香港回復國際城市,少些低端低學歷人士

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!

回覆 引用 TOP

又話吾比外國人來?

記者冇比錢演員

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iapple2 於 2020-3-26 03:39 PM 發表

又話吾比外國人來?
香港人子女可以來港團聚, 無需申請(大陸除外)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]