• 瀏覽: 279
  • 回覆: 5
  • 追帖: 1
[隱藏]
日日升 完全吾睇基本面


回覆 引用 TOP

都說港股是人造市!


我要全年真夏天,夏天可以陽光與海灘,正!
有誰有資格罵人是燈?有誰100%中?說自己燈才是高手!

回覆 引用 TOP




有足球的地方就有江湖,有江湖就有紛爭,有紛爭就有足球。

回覆 引用 TOP

其實經濟一d都唔差 出面d貴價食肆平日仲要排隊 例如牛角


回覆 引用 TOP

[隱藏]
你太年輕了,股市第一係大戶操控,第二係炒將來經濟,,兩樣你都睇吾中當然無錢賺,有經歷過08海嘯的股民,都應該有一半人在早兩日開始入市,當大多數人都想更底位掃貨時,大戶會吾會咁益你哋,當多數人以為疫症好嚴重時吾咁買時,其實已經不知不覺地見咗底。無估計錯的話,嚟緊仲會有一次震倉,好好把握吧!


引用:
原帖由 nicky82 於 2020-3-26 12:25 PM 發表

你太年輕了,股市第一係大戶操控,第二係炒將來經濟,,兩樣你都睇吾中當然無錢賺,有經歷過08海嘯的股民,都應該有一半人在早兩日開始入市,當大多數人都想更底位掃貨時,大戶會吾會咁益你哋,當多數人以為疫症好嚴重時吾咁買時,其實已經不知不覺地見咗底。無估計錯的話,嚟緊仲會有一次震倉,好好把握吧! ...
認同。來緊應該會仲有一次熊三,不過我覺得港股的熊三幅度應該比美股少得多,可能熊三完仲有2萬樓上。



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]