• 瀏覽: 3,403
  • 回覆: 42
好波
1點開市上23800點

明天應該跌啦。冇得走

引用:
原帖由 sales仔2 於 2020-3-26 12:21 AM 發表

明天應該跌啦。冇得走
唔巧呀

引用:
原帖由 天生鳥 於 2020-3-26 12:23 AM 發表

唔巧呀
今日本身都應該跌,點放水都冇用。
好多行業冇工開, 實體經濟受影響。
好快有第二波跌浪。

回覆 引用 TOP

ADR仲升緊500幾

短期超買了

烈火雄心II【蟑螂】
購買過多 竟有理據更多 被捕又喊真傻
照眼再多 終會報應到好惡果
勇武再多 只令怨氣更多 自願做隻蟑螂
理智放火 想掟磚的更多

五大訴求 「決」一不可

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級Cute主角 於 2020-3-26 12:25 AM 發表

ADR仲升緊500幾
咁就好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生鳥 於 2020-3-26 12:19 AM 發表

咩事
明天一開市夾

回覆 引用 TOP

明天唔好跌呀!我揸住牛仔56911/55041/64927/58436重貨呀

回覆 引用 TOP

升梗1000點,唔使怕

兩晚升3000點 

回覆 引用 TOP

聽日點都可以先升掛,有無後回就難講 

- 抽抽派派,轉身要快
- 以為大戶咁易睇,大戶當你係傻仔
- 等真係有轉勢跡象先好嘗試博轉勢
- 錢係手中最具威力一票。身體力行,支持紅藍經濟圈,盡可能杯葛、抵制黃黑店。

回覆 引用 TOP

吊,尾狗咁快軟哂皮嘅 ? 咁港女先升定先跌都難估 !

- 抽抽派派,轉身要快
- 以為大戶咁易睇,大戶當你係傻仔
- 等真係有轉勢跡象先好嘗試博轉勢
- 錢係手中最具威力一票。身體力行,支持紅藍經濟圈,盡可能杯葛、抵制黃黑店。
引用:
原帖由 dhj 於 2020-3-26 12:58 AM 發表

吊,尾狗咁快軟哂皮嘅 ? 咁港女先升定先跌都難估 !
道屎現在升1000點有多............!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
引用:
原帖由 認真太傻 於 2020-3-26 12:42 AM 發表

升梗1000點,唔使怕
比多少少你............!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]