• 瀏覽: 12,120
  • 回覆: 58
熱賣及精選
引用:
原帖由 starwitness123 於 2020-3-25 05:22 PM 發表

東涌映灣園單日錄兩宗成交,造價兩極化。消息指,映灣園15座極高層F室,實用面積565方呎,兩房間隔,昨以680萬元交吉售出,呎價12,035元﹔同日6座頂層F室,實用面積550方呎,座向同屬西南亦亦交吉以630萬元售出,呎價11,454元,兩者差價約50萬元。東涌交投暢旺,本月暫錄74宗買賣,較上月全月57宗多出30%。 ...
傻仔黎 唔睇新聞 又俾AA水

引用:
原帖由 penny790 於 2020-3-25 05:23 PM 發表

傻仔黎 唔睇新聞 又俾AA水
唔知是咪地產從業員自己友嚟,好容易做市.
幾毫子本,簽個臨約報上去.跟住交易無住展.搞掂.
所以睇滯後數據交咗稅至算數.

回覆 引用 TOP

頂樓冇天台架,平過極高層有幾奇
老實2揀一都俾多50萬,頂樓住又辛苦賣又難

我睇到即買即賺50萬

回覆 引用 TOP

兩個唔同嘅單位,價錢有差距有咩問題?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starwitness123 於 2020-3-25 05:22 PM 發表

東涌映灣園單日錄兩宗成交,造價兩極化。消息指,映灣園15座極高層F室,實用面積565方呎,兩房間隔,昨以680萬元交吉售出,呎價12,035元﹔同日6座頂層F室,實用面積550方呎,座向同屬西南亦亦交吉以630萬元售出,呎價11,454元,兩者差價約50萬元。東涌交投暢旺,本月暫錄74宗買賣,較上月全月57宗多出30%。

【疫市成交】嘉亨灣細戶劈售630萬 重返2017年
https:/ ...
細15呎wo, 仲有唔同座

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 op42 於 2020-3-25 05:34 PM 發表

當你住開鐵皮屋
你就唔會覺得住頂層有咩問題架啦

樓主連之前山竹都未驚過啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starwitness123 於 2020-3-25 05:26 PM 發表

超級無敵大傻仔,比人棟左50個
差15尺,都 10幾萬

回覆 引用 TOP

頂樓,真係熱到阿媽都唔認得
引用:
原帖由 op42 於 2020-3-25 05:34 PM 發表

回覆 引用 TOP

即買即蝕50萬,錢多都唔好咁嘥吖老友

傻更更!頂樓梗係平d喇!毐果早抖啦!

樓主呢種人香討好多,開完個帖鳩吹一大堆廢話後就消失了

引用:
原帖由 Vman7 於 2020-3-25 06:03 PM 發表

樓主呢種人香討好多,開完個帖鳩吹一大堆廢話後就消失了
佢無消失過!
就等於Danny Leslie阿梅佢地都無消失過!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]