• 瀏覽: 11,230
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
本主題由 kingofwind 於 2020-3-29 09:59 PM 關閉
我相信之前的葯"瑞德西韋"是有效治療武肺的,下面有片。
https://www.youtube.com/watch?v=GERtpZIqPTw
進入香討影片區

熱賣及精選
大市有救了,股市Gogogo!

大陸臨床就快結束,應該會有好消息的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2020-3-25 03:57 PM 發表

大陸臨床就快結束,應該會有好消息的。
有冇得升?

回覆 引用 TOP

美國肺炎加油, 天滅美國不是夢

回覆 引用 TOP

呢隻野好大副作用的...
何況美國肺炎要死一早死哂
現在既美國人全部有抗體
無需入院
疫苗對佢地無用

有救有救啦!大市Gogogo!我地D mpf唔使蝕了!

美國瑞德西韋好野!

好多藍屍唔L順氣

引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2020-3-25 03:42 PM 發表

我相信之前的葯"瑞德西韋"是有效治療武肺的,下面有片。
https://www.youtube.com/watch?v=GERtpZIqPTw
條片3月21日已經放上網,如果是真的,全世界都會在講啦,個市之前邊有可能跌得落。網上太多假野啦!

引用:
原帖由 cloudcloud2020 於 2020-3-25 04:54 PM 發表

條片3月21日已經放上網,如果是真的,全世界都會在講啦,個市之前邊有可能跌得落。網上太多假野啦!
呢隻葯一早就已在武汉臨床,好似是4月才結束。所以未有結果。但之前股市逆情上升到2萬8就是因為呢隻葯,你米咁呆連呢D都唔知呀!仲要話人地作假。唉!你真係淡到傻左,真是可怜!

我知好多地方都有研發藥物,但每隻藥要真實用到,要好長時間先至可以用。但段片講到話搞掂,只是好友用來唱好。

引用:
原帖由 cloudcloud2020 於 2020-3-25 05:07 PM 發表

我知好多地方都有研發藥物,但每隻藥要真實用到,要好長時間先至可以用。但段片講到話搞掂,只是好友用來唱好。
係正常人都希望個世界會好,這片是好資訊,唱好不可以嗎?
而且,所有香港人都有很多錢在mpf,都希望這片說的是真的。

引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2020-3-25 05:18 PM 發表

係正常人都希望個世界會好,這片是好資訊,唱好不可以嗎?
而且,所有香港人都有很多錢在mpf,都希望這片說的是真的。 ...
唱好係好,d人相信病情已受控,但如果果市真係又開始回插。就會搞到亂晒架啦,無得期望有個解決方案出現,然後個市就可以爆升。d人唔留意signal,錯過就唔好啦。我都唔買牛熊,只係買正股,個市升,我先至有著數喎。

視乎疫情防控結果

勿忘香港亂局你們有份推波助瀾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]