• 瀏覽: 1,386
  • 回覆: 11
基金經理打黎提提我盡快把基金轉去進取型,因香港股票出現超賣,依家非常低位,再跌有限,所以21000點轉番晒進取型,大家考慮下。短期見番24000點。信不信由你。反正我信了!

熱賣及精選
要呃你錢都幾易

回覆 引用 TOP

下個月咪知,邊個係傻仔囉!依家講乜都無用。

回覆 引用 TOP

到時唔好介意我叫你做傻仔喎,

回覆 引用 TOP

基金經理定SALES呀 SALES實叫你買LA

引用:
原帖由 橋頭怪花貓 於 2020-3-28 11:25 AM 發表

基金經理定SALES呀 SALES實叫你買LA
傻仔,就到2萬4,你柒完未啊!你繼續買跌,我收錢走人囉!

引用:
原帖由 tomson822 於 2020-3-31 04:22 PM 發表

傻仔,就到2萬4,你柒完未啊!你繼續買跌,我收錢走人囉!
收左錢未呀

收到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 橋頭怪花貓 於 2020-4-1 08:13 PM 發表

收左錢未呀
23500 走左一轉先,再等緊入市

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomson822 於 2020-3-24 04:35 PM 發表

基金經理打黎提提我盡快把基金轉去進取型,因香港股票出現超賣,依家非常低位,再跌有限,所以21000點轉番晒進取型,大家考慮下。短期見番24000點。信不信由你。反正我信了! ...
你間乜行?抑或你重來沒做過基金?

經理會先聯絡你再買?基金經紀?不是經理?

請注意我在這網發表的,純粹是個人的見解,當提到某些看法時,那都我自己的印象及瞭解,這世界之美好是在於各人皆有不同的想法,信仰和喜惡。你與我的不同,並不重要。
引用:
原帖由 cosisi 於 2020-4-2 08:29 AM 發表

你間乜行?抑或你重來沒做過基金?

經理會先聯絡你再買?基金經紀?不是經理?
傻仔: 我同佢好熟,私人醒我, 你地個D基金佬采你都傻, 唔會理你生與死架, 我賺左20萬都係靠消息。我提出黎益大家姐, 但有傻仔有錢都唔要,仲要買熊, 無藥可救囉!

回覆 引用 TOP

上面班傻仔,淡友,塞錢入你袋都唔要,今日証明傻仔無藥醫啦!

回覆 引用 TOP