• 瀏覽: 35,446
  • 回覆: 172
自己睇:

附件

5834808F-9E89-4895-BF65-B60DD3621A71.png(429.89 KB)

2020-3-24 02:29 PM

暫時一點都唔值😂

回覆 引用 TOP

似升三千多d

32000搏命買貨,22000搏命沽貨是何道理

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 
美股一定大跌,中港就大升

全城戴藍口罩支持香港警察
今晚道指跌4000

全城戴藍口罩支持香港警察
天滅美狗

今日呢個無料到,聽日明日後日大後日果幾個先夠。

回覆 引用 TOP

世紀事件,靠邊站!

Bulls make money, Bears make money, Pigs and Chickens get slaughtered

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-3-24 02:46 PM 發表

32000搏命買貨,22000搏命沽貨是何道理
D人岸九,高位接貨,底位止蝕

引用:
原帖由 股市畀返D錢我 於 2020-3-24 03:47 PM 發表

D人岸九,高位接貨,底位止蝕
岸九無極限

港人炒樓稱最狂  球迷愛波好瘋狂
世界聞名嚮噹噹  通宵睇波唔在講
師奶阿叔結成黨  飲住啤酒食熱浪
齊齊睇樓熱洪洪  生完非滋爆暗瘡
同行搶客四圍撞  買波一注狠夾狼
指數八十無相干  衰在睇錯全泡湯
仲有得升咪早放  輸完加注沬大汗
贏到最後才稱王  借錢唔還逃仰光 

回覆 引用 TOP

疫情再大都無咩震撼!
要解體既都解體左

引用:
原帖由 經驗老散 於 2020-3-24 02:29 PM 發表

自己睇:
美國繼續跌!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 經驗老散 於 2020-3-24 02:29 PM 發表

自己睇:
唔夠,因為各國已入高戒封關,再多既都唔關股市事,現在都等利好

天將降大任於是人也,必先苦其心志,勞其筋骨,餓其體膚,空乏其身,行拂亂其所為

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陽光有益 於 2020-3-24 04:01 PM 發表

疫情再大都無咩震撼!
要解體既都解體左
7261你由47唱好到27,你掃咗幾多?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]