• 瀏覽: 1,291
  • 回覆: 30
而家有黃絲曱甴做低經濟

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
又賴肺炎 曱甴又去倒塞交通, 厲害

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好

回覆 引用 TOP

等運到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-3-11 01:03 PM 發表

而家有黃絲曱甴做低經濟
曱甴歧視血汗工廠,自由行,又撐反再工業化的飯民,跟着有賴炒樓炒股票炒貴d野。
甘其實曱甴堵死自己發展的路,真系曱甴想要咩。

回覆 引用 TOP

有黃畜經濟圈

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-3-11 01:03 PM 發表

而家有黃絲曱甴做低經濟
真系想飯民比條路比香港人行。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2020-3-11 05:32 PM 發表

有黃畜經濟圈
香港的市井經濟學,滾水滾塘魚理論,已經講明黃畜經濟圈唔work。
黃畜經濟圈也是要under自由行經濟圈先可以生存。黃畜用上年數據跟着conclude黃畜圈work。低能到呢。上年有強大的自由行經濟圈support住。

回覆 引用 TOP

引用:

而家有黃絲曱甴做低經濟
樓主好啊,覺醒啦,知道飯民害香港。

回覆 引用 TOP

黃色經濟圈好勁架

回覆 引用 TOP

黃畜經濟圈發展潛力無限㗎,佢哋買中國平貨跟住叫一下五大乜求,三缺一不可就可以mark up 幾倍賣出去俾班曱甴喪屍,大賺特賺,利害過啲乜乜大法司啲符咒!

回覆 引用 TOP

1137 0的口罩完全無左影, 仲講乜撚野黃色經濟圈? 

回覆 引用 TOP

大陸好返買大陸股,香港等死等陸沉。

我都係新手,見升唱升,見跌改唱跌,唔識答里,唔識分析,幫唔到里!

12年3月27: W1出假黃金XX, 8月1日股票見抵儲貨. 嘻嘻, 買銀信鵝!!! 2013年4月見頂, 5,6月回, 升L到10月牛3頂之後食蕉.

回覆 引用 TOP

依家經常有曱甴遊行 😷

引用:
原帖由 green2016 於 2020-3-11 05:51 PM 發表

依家經常有曱甴遊行 😷
不是遊行,喺搗亂,扔汽油彈,襲擊異見者
漢奸早登極樂才是2020年既希望

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]